Prachtige prints en hippe kleuren bij Ninie kinderkleding

turquoise-ninie-jurkje-met-hertjes-gecombineerd-met-hippe-ewers-maillotPrachtige prints in de hipste kleuren, vele kleuren hippe jurkjes, prachtige effen en print winterrokjes, stoere t-shirts met bijpassende leggings, bolero’s in allerlei kleuren. Daarnaast meer dan 30 kleuren maillots van Mala en Ewers zodat je winterjurkje te gek te combineren is met een van de te gekke print maillots. Bloemen, hertjes, 60’s bloemen, paisley’s in prachtige diepe kleuren petrol, zwart, donkerroze, maar ook in kleurrijk blauw, groen, turquoise en romantisch wit…..eigenlijk teveel om op te noemen! Inspiratie nodig? Dan check je natuurlijk ook even Ninie kinderkleding.

Het doel van Ninie is om mensen blij te maken, eerlijk geproduceerde kleding en accessoires te verkopen en daarnaast goede doelen te steunen. Ninie kinderkleding verkoopt naast haar eigen kledinglijn, de complete collectie van Dutch Heroes (voorheen Design Heroes), The Dutch Design Bakery, ZieZoo en de merken Keedo, Mala, Pippi, CeLaVi en Minymo.

Vanaf half augustus zijn de wind-, water- en sneeuwdichte jassen van Minymo en CeLaVi weer verkrijgbaar die door vele klanten aangeraden worden omdat ze een perfecte kwaliteit hebben. Alle kleding is eerlijk geproduceerd en van prachtige kwaliteit. Ninie staat voor kwaliteit, service, snelheid en je krijgt allerlei leuke extra’s. Je bestelling wordt snel toegestuurd, altijd ingepakt in cadeaupapier en je krijgt altijd een cadeautje!

Maak kennis met Ninie kinderkleding en ontvang t/m 1 september 20% korting op de nieuwe wintercollecties 2014 met de actiecode MAW2014 op www.ninie.nl