Praktische sint cadeaus kunnen ook super leuk zijn!

Wat is het ideale cadeau om aan de Sint te vragen? Dat is voor iedereen anders, natuurlijk. Een mooie tas voor school is iets waar de Sint ieder meisje blij mee kan maken. En een tas is niet alleen leuk, maar ook nog erg praktisch: win-win dus!

In al het feestgedruis vielen ons de leuke nieuwe Close-up tasjes van De Kunstboer op. Deze zijn echt net nieuw en pas sinds afgelopen week verkrijgbaar. Wat zijn dat leuke tasjes! Het zijn mooie vierkante schoudertasjes van 25 x 25 x 10 cm met op de voorkant een hoogglans “close up” foto van een dier in die typische Kunstboer stijl. Verkrijgbaar in de varianten kat, hond, uil en paard. Leuk accent vinden we de vrouwelijke wimpertjes bij het katje, hondje en de uil. De mooie gouden rand rondom geeft het tasje ook net weer dat beetje extra uitstraling. Heel erg leuk voor (kleine) dames en er passen precies een lunchtrommel, drinkbeker en stuk fruit in.

Als je op zoek bent naar een leuke tas voor je zoon of andere leuke tasjes voor je dochter wilt zien, adviseren we je om eens naar alle andere leuke kindertassen bij Hippebeestjes.nl te kijken! Je vindt er een groot assortiment hippe kindertassen voor jongens en meisjes!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven