Praktische Sinterklaascadeaus voor kinderen (en stiekem ook voor ouders!)

De beste tijd van het jaar is voor Nederlandse kindertjes weer aangebroken. Voor hun ouders ligt dat misschien een tikkie anders; die zitten weer een maand ‘opgescheept’ met hyperactieve kids. Bovendien moeten ze naast hun gewone rol van papa en mama ook nog eens die van hulpsinterklaas op zich nemen. Om de feestdagen ook voor hen nog een feest te laten zijn hebben we al een mooie top 10 aan schoencadeautjes opgesteld. Maar om het jullie helemaal gemakkelijk te maken, zetten we nu ook de leukste én meest praktische Sinterklaascadeaus voor kids op een rij.

Lees ook: top 10 schoencadeautjes voor hulpsinterklazen

Praktische Sinterklaascadeaus: hoezo saai?

Bij het woord praktisch denk je misschien niet meteen aan leuk. Maar dan heb je toch echt onder een steen geleefd 😉 . De saaiste producten kunnen met een design sausje namelijk omgetoverd worden tot leuke spulletjes, waar niet alleen jij maar ook je kids hartstikke blij van zullen worden!

Puilt de speelgoedkast al uit? Kan je mini-me amper nog zijn of haar kamer in zonder bedolven te worden onder hopen speelgoed? Dan kan je de zoveelste pop of auto aanschaffen, maar je kan het ook eens anders aanpakken. Misschien wordt het tijd om dit heerlijk avondje eens voor praktische Sinterklaascadeaus te gaan. Zoals leuke meubeltjes voor de kinderkamer, of een leerzaam spelletje. Wedden dat ze er blij mee zijn?

praktische sinterklaascadeaus kinderen stoel

Design voor Dummies

Misschien word jij al blij van een stukje design in huis, maar dat geldt ook gewoon voor je kind! Een stoel als Sinterklaascadeau; waarom niet? Maar dan wel een heel hip model waar je kids uren rustig op kunnen stilzitten… in theorie dan 😉 . Bij Het Landhuys hebben we deze hippe fauteuil voor kinderen gespot. Deze luie stoel voor kids scharen wij onder de ‘praktische Sinterklaascadeaus’ en bewijst daardoor meteen dat die allesbehalve saai zijn.

Waarom zouden kinderbilletjes het met een plastic kuipstoeltje moeten doen als je kind ook kan chillen in stijl? Is je mini-me daar in de decembermaand veel te rusteloos voor, dan zet je er gewoon alle poppen en beren op. Is die kamer tenminste ook weer een beetje opgeruimd 😉 . Je kan hem trouwens ook gebruiken om lekker in voor te lezen.

praktische sinterklaascadeaus vliegtuigrek

Een andere manier om kinder- en speelkamers netjes te houden (want dat is toch al een uitdaging!) is deze super toffe boekenplak. De vliegtuigrekjes van Petite Amelie zijn ideaal om boekjes op te zetten, maar kunnen natuurlijk ook gewoon voor al dat andere speelgoed gebruikt worden. Vliegensvlug je kamer opruimen wordt net zo makkelijk als er een rommeltje van maken! En naast makkelijk, kijkt het ook nog eens heel gezellig!

Lees ook: 5 Tips voor het inrichten van de kinderkamer

Praktische Sinterklaascadeaus: leerzaam speelgoed

Zie jij het idee van praktische Sinterklaascadeaus wel zitten, maar is stilzitten niet echt iets voor jouw kind? Net als opruimen? Dan kan je deze pakjesavond ook gewoon voor leerzaam speelgoed gaan, ook praktisch toch? Bij webshop Ps.Ikhouvanjou heb je daar keus genoeg in! Wij vonden er dit culinaire speelgoed waarmee we zelf al zin krijgen om weer aan de slag te gaan in de keuken!

praktische sinterklaascadeaus kinderen

Heel Holland bakt, en al van jongs af aan. Doet jouw mini-me niets liever dan zandtaartjes bakken? Staat je kleine keukenprins-  of prinses het liefst de hele decembermaand achter het fornuis. Dan is deze mixerset ongetwijfeld de droom van je kleine bakker. Voor uren culinair plezier! Eigenlijk maakt het niet uit welk speelgoed van Le Toy van je kiest, het levert gegarandeerd uren speelplezier op!

Is kopjes koffie brengen naar mama nooit teveel moeite? Maak dan het keukentje helemaal compleet met dit houten espresso apparaat. Of maak mama blij door er een George Clooney bij te bestellen… what else? 😉

Lees ook: Onlangs getest en héél erg goedgekeurd… de Vtech Lettertrein en De Tiptoi Boerderijset, daar steek je wat van op!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven