Peuterjeans Luuk uit de Prénatal webshop, de tweeling Raf en Tije testen uit!

Deze stoere peuterjeans uit de Prenatal webshop heb ik mogen testen voor mijn 2 stoere ventjes! Uiteraard vertel ik je wat mijn ervaringen zijn in het gebruik van deze peuterjeans, want laten we wel wezen… niet iedere jeans is heel erg fijn voor kleine kinderen. De elasthaan in deze jeans zorgt er echter voor dat ze lekkerder zitten dan een gewone jeans, en dat gun ik mijn twee klauteraars wel!

prenatal webshop jeans jongens

Prénatal webshop; stoere peuterjeans Luuk

Ik hou van jeans bij mijn ventjes. Het combineert makkelijk en ziet er super stoer uit, vind je niet? Nog fijner is het natuurlijk dat je hem gewoon lekker online kan bestellen 😉 . Naast deze twee kanjers heb ik namelijk nog een manneke thuis rondlopen en je snapt hem al… offline winkelen met 3 jongens is niet echt favoriet hier! Ik shopte dan ook gewoon lekker met een cappuccino via de webshop van Prénatal. De broekjes kosten € 19,99 en daarmee heb je gewoon waar voor je geld.

Tip: Je vindt de peuterjeans Luuk in Prénatal webshop hier.

Ik welke uitvoering is deze peuterjeans verkrijgbaar?

De jeans is er in 2 kleuren; in een donkere en in een lichtere variant met een wassing voor een verwassen stoer effect. Deze peuterjeans is verkrijgbaar in de maten 74 t/m 104 en de broek heeft een verstelbare tailleband, waardoor hij in de taille goed pasbaar te maken is.
Zoals gezegd zit er elasthaan verwerkt in de jeans voor een betere fit en een beter comfort voor de kleintjes. Naast 1% elastaan bestaat de jeans voor peuters uit 99% katoen.

jongens jeans webshop prenatal

Door de lange en schuin doorgestikte achterzakken krijgt de broek een stoere uitstraling, het is net een spijkerbroek voor volwassenen als je kijkt naar de uitstraling. Ook de knoopgulp helpt hierbij mee en met een stoere sneaker eronder staat het echt super!

De jeans is van stevige denimstof, ondanks de wassing. Vaak merk je dat broeken met een wassing voor een verwassen (stoere) look wat dunner zijn en dus snel slijten, die ervaring heb ik tenminste. Met de winter in zicht vind ik wat stevigere denimstof een duidelijke pre. Daarnaast is het voor jongens in de peuterleeftijd altijd prettig als de broek niet te dun is en dus ook minder snel slijt 😉 .

peuterjeans webshop prenatal

Hoe valt de jongens jeans Luuk uit de Prénatal webshop?

De broek wordt verkocht als regular fit, maar ik vind hem eerder als slim fit vallen. Mijn jongens zijn smal gebouwd en deze broek zit voor hun echt als gegoten! Maar wel goed om dus even rekening mee te houden als je deze broek zelf in de Prénatal webshop wilt bestellen. De pijpen zijn mooi smal maar niet zo smal dat het op een legging gaat lijken. Aan de bovenkant zit het niet strak en als ik ze een beetje lager trek krijg je een baggy uitstraling wat ik het nog stoerder vind maken.

prenatal webshop jongens jeans

Wat ik heel fijn vind is dat hij verkrijgbaar is in 2 kleuren. De lichte variant kan ik gebruiken voor door de week en de donkere wassing die gebruiken we voor wat specialere gelegenheden. Deze donkerdere jeans voor mijn peuters heeft namelijk een wat nettere look. Daarnaast vind ik het ook leuk om ze niet altijd hetzelfde aan te geven 😉 .

Wat belangrijk is voor de jongens is dat ze in deze broek alles kunnen doen wat ze willen, klimmen en klauteren en heel veel spelen! Nou dat gaat dus prima! De broek sluit mooi aan in de taille door de verstelbare tailleband en zakt dus niet af, geen bouwvakkers spleet in beeld 😉 .

prenatal webshop jeans

Hoe houdt de jeans zich na het wassen?

Na een dag buitenspelen gaat hier alles in de was, en deze broekjes komen er dus perfect schoon weer uit! De broek kan gewoon op 40° gewassen worden. Ook de wassing blijft mooi en de broeken geven niet af, wat vaak wel het geval is met donkere kleuren. Ook mooi meegenomen dus. Kortom, deze broek past perfect bij mijn stoere ventjes!

Hoe combineer je de peuterjeans?

Raf en Teije combineren de jeans (of, nu ja… ik eigenlijk 😉 ), met stoere sneakers zoals ik hierboven al aangaf en een lekker basic shirtje in het voor- en najaar, of een stoere sweater in de winter. Op speciale gelegenheden zou je natuurlijk op de donkere variant ook héél mooi een blazertje kunnen doen met een blouse eronder. Hoe wijs is dat?!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven