Pret in bed, de challenge die uiteindelijk geld kost

Ja natuurlijk! Pret in bed is belangrijk! Maar heb je voor pret in bed nu echt een cursus of training nodig? Toen ik even geleden RTL Late Night zat te kijken zou je denken van wel. Goedele Liekens zit daar vaker en dit keer was ook Marleen Janssen aangeschoven. Na een beetje gegniffel her en der kwam dan het uiteindelijke verhaal naar voren over de meer pret in bed challenge.

pret in bed

Pret in bed is niet voor iedereen even logisch, er zijn nogal wat vrouwen die eigenlijk helemaal geen pret in bed hebben. Vandaar dat Marleen (als journalist en onderzoekster) het hoog tijd vond om die vrouwen eens een handje te helpen. Zij was dan ook heel stelling in haar verhaal bij Humberto… ze heeft een GRATIS online challenge opgezet voor meer pret in bed, want zo stelt Marleen, iedere vrouw heeft recht op meer pret in bed, èn iedere vrouw kan het leren om meer en betere orgasmes te krijgen. HOERA, applaus! Tof dat iemand het initiatief neemt om andere vrouwen te helpen, zonder zelfbelang. Ik was om dus ik schreef me in en ik heb hetvolgende geleerd:

De eerste dag van de challenge bestaat vooral uit wat kennismaken met Marleen via mail en video, en uit herhaalde opmerkingen dat je lief moet zijn voor jezelf en jezelf moet beminnen. Ik vond het nogal veel van hetzelfde. Het had ook allemaal gewoon één keer gezegd kunnen worden, dan was de mail in ieder geval een stuk korter geweest. Had me weer tijd bespaard… tja… praktische ik, maargoed, even doorzetten.

De eerste dag heb ik me aangemeld bij de Facebookgroep die special opgericht is voor deelneemsters, want zoals de mail zei… er deden ruim 4800 vrouwen mee aan deze challenge.

Na drie dagen ben ik zelf afgehaakt. Ik had nog niets bijzonders gelezen en ben erg druk met andere dingen, dus ik bedacht me om de mails die iedere dag in mijn mailbox komen netjes te bewaren, zodat ik op een rustiger moment kan kijken of ik er toch wat aan heb en nog meer pret in bed kan realiseren.

Vandaag was de dag. Mail 19 had ik vanochtend al ontvangen en omdat ik wat meer rust heb (het is tenslotte Kerst 😀 ), dacht ik eens even te gaan lezen. Nieuwsgierig als ik ben ga ik dan niet terug naar de mail van dag 4, maar werp ik eerst een blik in de mail van dag 19.

Pret in bed kost geld

En wat schets mijn verbazing?

Mail 19 staat vol met linkjes over online cursussen die je kan volgen bij Marleen! En je kan je NU inschrijven met een flinke korting! Wat een mazzel zeg. Van € 347,00 zakt de prijs naar € 297,00. Speciaal voor de challenge vrouw die mee doet!

Aha, daar is dan eindelijk dat gewin voor Marleen zelf. Het gaat hem dus tòch niet om het belangeloos helpen van al die arme vrouwen die geen orgasme kunnen krijgen! Nee, er wordt je gewoon drie weken lang een dikke vette worst voorgehouden, om uiteindelijk de ultieme slag te kunnen slaan!

Jij challengevrouw bent nog nèt niet over het randje gekomen waarbij je jezelf goed genoeg kent en meer pret in bed hebt … en dat is het moment dat Marleen haar slag slaat om aan je te verdienen. Moet ze zelf weten hoor, maar ga jezelf dan niet in het begin op je schouder kloppen dat jij je geroepen voelt om al die vrouwen te helpen die op zoek zijn naar hun orgasme. Wees dan gewoon eerlijk en recht door zee. Geef dan gewoon aan dat je eigenlijk een heel tof onderwerp hebt gevonden om een passief inkomen mee te verdienen, namelijk sex. Dan weet iedereen waar hij aan toe is.

Oja, en je moet ook vooral je man niet vergeten op te geven staat er in de mail, want ook voor mannen is er veel meer pret in bed te behalen! En dat gun jij je man toch ook ? Bedenk wel dat je aan het einde van ‘de rit’ ook voor hem weer ongeveer € 300 moet dokken als hij nog net niet zover is dat hij kan klaarkomen zonder te ejaculeren (hèt geheim van de man als het gaat over meervoudige orgasmes).

Dus, na deze mail gelezen te hebben ben ik klaar. Mijn zin is over. Niet de zin voor meer pret in bed, maar wel de zin in de mails van Marleen en het experiment vallei orgasmes. Ik denk dan toch maar dat het vooral belangrijk is om goed naar je eigen lijf te luisteren en te voelen. En van daaruit langzaam op te bouwen. Daar hoef je geen driehonderd euro voor uit te geven…

Weet je waar het grote geheim zit? PRATEN. Hoe aqkward het soms ook is… praat met je partner over wat je wel en niet fijn vindt. Leer elkaar op dit vlak vertrouwen en experimenteer er samen op los. Wedden dat je meer pret in bed krijgt?

En je hoeft mij niet eens voor dit advies te betalen. Nee hoor. Wil je wel wat doen? Like of deel dan, daar ben ik héél blij mee 😉 !

 

 

 

2 gedachten over “Pret in bed, de challenge die uiteindelijk geld kost”

  1. Dat soort dingen zijn dan helaas weer te mooi om waar te zijn. Wel heel sluw dat de deelneemsters eerst wordt voorgehouden dat het allemaal gratis is. Denk dat velen toch besluiten om deel te nemen ‘omdat ze al zo lang bezig zijn met die challenge’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven