Prijsvergelijk site maakt ‘onze’ Noortje happy

In Juni startte wij een winactie met prijsvergelijk site Vergelijk.nl. Het idee lag er om iemand te verrassen met een leuk cadeau. Deze ‘iemand’ mocht echter zelf van niets weten. Jezelf opgeven was dus geen optie, nee…. je moest iemand opgeven waarvan jij vond dat die wel een opsteker verdiende.

Uit alle inzendingen hebben we een prachtige winnaar getrokken en afgelopen maandag was het zover dat Mamsatwork haar met prijsvergelijk site Vergelijk.nl mocht gaan verrassen. Wat een feest! Ikzelf had afgesproken om maandag in de ochtend in Loon op Zand te zijn, en ook de Blijmakers van Vergelijk.nl zouden daar zijn. Prachtig beroep toch, blijmaker zijn ?! Natuurlijk wisten we dat ze aanwezig zou zijn, want daar was via via voor gezorgd. We spraken af om in een zijstraat te parkeren zodat we totaal uit het zicht zouden staan en alle ballonnen nog even aan het zicht onttrokken zouden zijn. Na even kortsluiten hoe we het gaan aanpakken trekken we de stoute schoenen aan en bellen aan bij Noortje. Want dat wisten we inmiddels. Ze heet Noortje en wij mogen haar gaan verrassen! Het voelde als een soort ‘Gaston-momentje’ 😉 .

prijsvergelijk_noortje

Geen prijsvergelijk nodig voor Noortje

Check vooral de video die we gemaakt hebben om te zien hoe verrast Noortje is! Noortje was opgegeven door iemand uit haar vriendenkring die aangaf dat Noortje een fantastische moeder is, maar er wel hard aan moet trekken. Tijdens onze autorit kom ik erachter dat Noortje in Rotterdam werkt (5 dagen in de week!) en dat ze dus iedere dag vanuit Loon op Zand naar Rotterdam rijdt. Haar dochtertje gaat met haar mee, want die zit in Rotterdam op een kinderdagverblijf. In de weekenden geniet Noortje van de rust in Loon op Zand (ook al was het wel even wennen) en probeert ze allerlei leuke dingen te doen met haar dochtertje. De digitale camera die ze met deze prijsvergelijk actie won is dan ook zéér welkom want Noortje wil haar grote hobby weer oppakken. Daarnaast kan ze direct alle leuke momenten met dochterlief op de gevoelige plaat vastleggen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven