Privacyverklaring (EU)

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 12 november 2021 en is van toepassing op burgers en wettelijk permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we via https://www.mamsatwork.nl over u verkrijgen. We raden u aan deze verklaring aandachtig te lezen. In onze verwerking voldoen we aan de vereisten van privacywetgeving. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij streven ernaar onze verzameling van persoonsgegevens te beperken tot enkel de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Als u vragen heeft of precies wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, neem dan contact met ons op.

1. Doel, gegevens en bewaartermijn

Wij ontvangen of verzamelen mogelijk persoonsgegevens voor een aantal doeleinden die verband houden met onze bedrijfsvoering, waaronder de volgende: (klik om uit te breiden)

2. Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies verwijzen wij u naar ons Cookiebeleid

We hebben met Google een Verwerkersovereenkomst gesloten.

Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere Google-diensten.

De opname van volledige IP-adressen wordt door ons geblokkeerd.

3. Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

4. Websites van derden

Deze Privacyverklaring heeft geen betrekking op websites van derden waar naar wordt verwezen via links op deze websites. We garanderen niet dat deze websites uw persoonsgegevens op een betrouwbare en veilige manier behandelen. We raden u aan om de privacyverklaringen van deze websites te lezen voor u gebruik maakt van deze websites.

5. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Bovendien zullen wij u waar mogelijk ook actief op de hoogte brengen.

6. Toegang verkrijgen tot en wijziging van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens. U heeft de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Zorg ervoor dat u altijd duidelijk vermeldt wie u bent, zodat we er zeker van kunnen zijn dat we geen gegevens van de verkeerde persoon wijzigen of verwijderen.

7. Een klacht indienen

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij omgaan met (een klacht over) de verwerking van uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

8. Contactinformatie

Joyce van de Pas
Schootsehoef 1a
5481VL Schijndel
Nederland
Website: https://www.mamsatwork.nl
E-mail: ln.krowtasmam@ofni
Telefoonnummer: 06-13071509

Mediavine Programmatic Advertising (ver 1.1)

Nog even wat extra informatie over de manier waarop wij deze website ‘in de lucht houden’.

Deze website werkt samen met Mediavine om op interesses gebaseerde advertenties van derden op de website te beheren. Mediavine biedt inhoud en advertenties wanneer u de website bezoekt, die cookies van eerste en derde partijen kunnen gebruiken. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de webserver naar uw computer of mobiele apparaat (in dit beleid aangeduid als een “apparaat”) wordt verzonden, zodat een website bepaalde informatie over uw browse-activiteit op de website kan onthouden.

First party cookies worden aangemaakt door de website die u bezoekt. Een cookie van derden wordt vaak gebruikt in gedragsadvertenties en analyses en wordt gemaakt door een ander domein dan de website die u bezoekt. Cookies, tags, pixels, beacons en andere vergelijkbare technologieën van derden (gezamenlijk “Tags”) kunnen op MamsatWork worden geplaatst om de interactie met advertentie-inhoud te volgen en om advertenties te targeten en te optimaliseren.

Elke internetbrowser heeft functionaliteit, zodat u zowel first-party cookies als cookies van derden kunt blokkeren en de cache van uw browser kunt wissen. De “help”-functie van de menubalk van de meeste browsers zal u vertellen hoe u kunt stoppen met het accepteren van nieuwe cookies, hoe u een melding van nieuwe cookies kunt ontvangen, hoe u bestaande cookies kunt uitschakelen en hoe u de cache van uw browser kunt wissen. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt uitschakelen, kunt u de informatie raadplegen op: All About Cookies.

Zonder cookies kunt u mogelijk niet ten volle profiteren van de inhoud en functies van de website. Houd er rekening mee dat het weigeren van cookies niet betekent dat u geen advertenties meer te zien krijgt wanneer u onze site bezoekt. Als u zich afmeldt, ziet u nog steeds niet-gepersonaliseerde advertenties op MamsatWork.

MamsatWork verzamelt de volgende gegevens met behulp van een cookie bij het aanbieden van gepersonaliseerde advertenties:

  • IP adres
  • Operating system type
  • Versie van het operating system
  • Device type
  • Taal
  • Webbrowser type
  • Email in gehashte vorm (hiermee kan je als persoon niet geïdentificeerd worden)

De Mediavine Partners (hieronder vermelde bedrijven waarmee Mediavine gegevens deelt) kunnen deze gegevens ook gebruiken om te linken naar andere eindgebruikersinformatie die de partner onafhankelijk heeft verzameld om gerichte advertenties te leveren. Mediavine Partners kunnen ook afzonderlijk gegevens over eindgebruikers verzamelen uit andere bronnen, zoals advertentie-ID’s of pixels, en die gegevens koppelen aan gegevens die zijn verzameld van Mediavine-uitgevers om op interesses gebaseerde advertenties te bieden in uw online ervaring, inclusief apparaten, browsers en apps .

Deze gegevens omvatten gebruiksgegevens, cookie-informatie, apparaatinformatie, informatie over interacties tussen gebruikers en advertenties en websites, geolocatiegegevens, verkeersgegevens en informatie over de verwijzingsbron van een bezoeker naar een bepaalde website. Mediavine Partners kunnen ook unieke ID’s maken om doelgroepsegmenten te maken, die worden gebruikt om gerichte advertenties aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over deze manier van bijhouden van gegevens en uw keuzes wilt weten om u aan of af te melden voor deze gegevensverzameling, gaat u naar Opt-outpagina van het National Advertising Initiative. U kunt ook de website van de Digital Advertising Alliance en Network Advertising Initiative-website bekijken voor meer informatie over op interesses gebaseerd adverteren. U kunt de AppChoices-app downloaden op Digital Advertising Alliance’s AppChoices-app om u af te melden in verband met mobiele apps, of gebruik de platformbediening op uw mobiele apparaat om u af te melden.

Voor specifieke informatie over Mediavine Partners, de gegevens die elk verzamelt en hun gegevensverzameling en privacybeleid, bezoek Mediavine Partners.

Tot slot willen wij jullie nog melden dat we alléén gebruik maken van bovenstaande om het bestaansrecht van MamsatWork te kunnen garanderen. Mocht er op enigerlei wijze het gevoel ontstaan dat er onterecht gegevens gebruikt worden die hierboven niet vermeldt staan, laat het ons dan zeker even weten. Wij willen op geheel transparante wijze hierover in gesprek gaan.

Scroll naar top