Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacy-wet (AVG) van toepassing. Vanaf dan gelden dezelfde privacy-regels voor heel Europa. Uiteraard doen wij ook ons uiterste best om deze wet toe te passen op onze website. Mocht er voor je gevoel iets missen, weet dan dat dit geen onwil van ons is, maar geef een seintje, zodat we het nog verder kunnen optimaliseren.

privacy verklaringPersoonsgegevens

MamsatWork.nl kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat jij gebruik maakt van de diensten van mijn website, omdat jij wel eens een reactie achterlaat onder een artikel of een vraag stelt via het contactformulier. MamsatWork.nl verwerkt daarbij je opgegeven naam, je e-mailadres en IP-adres.

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Hieronder lees je daar meer over.

Waarom verwerken we gegevens?

MamsatWork.nl verwerkt deze gegevens om in contact te komen indien gewenst. Denk hierbij aan een winactie waarbij jij participeert en je je naam opgeeft. Indien je hebt gewonnen kan ik via jouw opgegeven e-mailadres eventueel contact opnemen.

Bewaren van gegevens

MamsatWork.nl bewaart deze persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om het bovenstaande te realiseren. In de praktijk doe ik vrijwel niks met de informatie die jij mij geeft. Sowieso worden gegevens niet langer dan een jaar bewaard indien wij geen overeenkomst samen hebben, conform de wettelijke verplichting.

Gegevens aan derden

MamsatWork.nl verstrekt de gegevens die jij geeft niet aan derden, alleen als dit nodig is om mijn overeenkomst met jou uit te voeren of als ik daarmee moet voldoen aan een wettelijke verplichting. Denk hierbij weer aan die winactie; wanneer jij een product wilt winnen dat beschikbaar is gesteld door een bedrijf kan jij alleen profiteren als ik jouw – zelf verstrekte gegevens – deel met dat bedrijf.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vindt dat wij niet op de juiste manier zijn omgegaan met jouw gegevens. Dit kan je hier doen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Websitebezoek

Op MamsatWork.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. MamsatWork.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden nooit aan derden verstrekt.

Google Analytics

MamsatWork.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van MamsatWork.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Tevens kan je hier het privacybeleid van Google Analytics vinden. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe mijn website gebruikt wordt. Daarnaast om rapporten over de website aan MamsatWork.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik, als eigenaar van MamsatWork.nl heb hier geen invloed op. Ik, als eigenaar van MamsatWork.nl, geef Google geen toestemming om via MamsatWork.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Dit allen geldt tevens voor affiliate programma’s waarbij MamsatWork.nl aangesloten zit.

Nieuwsbrief

MamsatWork verstuurd zo nu en dan een nieuwsbrief. Voor inschrijving van de nieuwsbrief werken wij met een dubbele opt in. Zodra je je inschrijft ontvang je een mail met een bevestigingslink. Bevestiging van inschrijving doe je door op die link te klikken en pas dan kunnen we je een nieuwsbrief sturen.

Samenwerkingen met andere partijen

Bij de partijen waar wij mee samenwerken op het gebied van affiliatemarketing, nieuwsbrief versturen en ook ons CRM systeem hebben we verwerkingsovereenkomsten opgevraagd daar waar nodig. Mocht je deze willen inzien dan kan je ons daarover uiteraard een email sturen.

Gastbloggers

Onze gastbloggers hebben geen toegang tot ons systeem en daardoor ook geen toegang tot je gegevens. Alleen eventuele medewerkers van MamsatWork hebben toegang tot het systeem, zij werken uiteraard als medewerker van MamsatWork onder de voorwaarden zoals we in deze privacyverklaring beschreven hebben.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering

Jij hebt als bezoeker recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen indien dat van toepassing is. Denk hierbij aan een reactie die je verwijderd wilt hebben bij een oud artikel. Jij kan dan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar dit emailadres onder vermelding van je naam, het betreffende artikel waar je je reactie geplaatst hebt en een kopie van de reactie die je geplaatst hebt. Ik zal zo snel mogelijk, maar binnen de gestelde termijn van vier weken, op je verzoek reageren.

Contact opnemen

Indien je nog vragen hebt over onze site of deze privacyverklaring kun je contact met ons opnemen.

MamsatWork.nl
van Beethovenstraat 30
5481LK Schijndel
Mail

Beveiliging

SSL Certificaat

MamsatWork.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. MamsatWork.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als jij de indruk hebt dat de gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien jij meer informatie wenst over de beveiliging van door MamsatWork.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met mij via bovenstaande emailadres.