Proud MaMa armband voor trotse mama’s en mama’s to be

Een mama armband om te laten zien wat een trotse moeder jij bent. Of bijvoorbeeld een mooie babybel voor de mama to be! In de lijn van Proud Mama vind jij ongetwijfeld wat je zoekt, voor jezelf, óf als kadootje. Of je nu net mama bent geworden of allang mama bent, een werkende mama of een thuisblijvende, je wilt er toch hip, trendy en soms ook sexy uitzien 😉 . Maar bovenal wil je natuurlijk uitstralen dat je een TROTSE mama bent. Met de sieraden van Proud Mama laat je zien dat mama zijn mooi is.

proud mama armband

Proud Mama armband

Het is soms al lastig genoeg om er tussen alle hapjes, papjes, luiers, badjes en spuugladingen op je mooist uit te zien. En dat hoeft ook helemaal niet altijd! Laat je niet gek maken door alle social media plaatjes en wees ook gewoon lekker jezelf. Maar mocht je toch een keer je eigen natuurlijke uitstraling wat extra aan willen zetten, dan is een proud mama armband of een babybel wel een hele leuke (en makkelijke) oplossing!

De ontwerpster

Rowena Visser-van Nistelrooij heeft jarenlange ervaring als sieradenontwerpster. En toen werd ze moeder 😉 . Gelukkig gaat dat nog steeds goed samen met werken en zorge het voor Rowena juist voor extra inspiratie! Ze bedacht dan ook de sieraden- en accessoirelijn Proud MaMa®. Met haar babybel en mama armband ontwerpen voor trotse moeders en zwangere vrouwen bedient Visser vele klanten in binnen- en buitenland.

Je vindt een groot deel van de Proud Mama armband collectie bij Mamakado met daarnaast nog héél veel andere ideeën voor moeders!

Andere interessante artikelen voor moeders:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven