Pure eenvoud bij Urban Hippies

Het is eind februari/begin maart en dat vinden veel mensen de lastigste periode van het jaar. In de winter was het donker, zochten we de warmte van ons eigen huisje op, kropen we in onze schulp en overdachten we wat het voorgaande jaar ons gebracht had. Met een chique woord heet dat retrospectie.

Je denkt na over wat er op je pad gekomen is en hoe je daar op gereageerd hebt. Op basis van die terugblik ontstonden nieuwe ideeën, plannen en wensen voor het nieuwe jaar. Eigenlijk doet de natuur ons dat voor. De bladeren van het vorige jaar zijn er af, de groei heeft een pauze genomen en onder de grond verzamelt zich nieuwe energie. De knoppen in de bomen zijn als de nieuwe voornemens in je hoofd; klaar om te ontspruiten.

Als sieradenmerk vraag je je af: wat past bij deze tijd? Welke kleuren, materialen en sferen? Bij Urban Hippies denken ze dan aan: puur, zuiver, eenvoudig, tijdloos, als een onbeschreven blad, bloesem, zilver, kristal. Dat past bij nu. Daarom zijn de sterling zilveren en roze vergulde oorbellen met swarovski-kristallen nu in de aanbieding…totdat ze op zijn. De prijzen zijn, geloof me, belachelijk laag. Ze verkopen de oorbellen alleen via de webshop, niet via de verkooppunten. Zo kunnen ze de prijzen heel laag houden. Wees er op tijd bij want er zijn nog maar enkele paren per kleur verkrijgbaar.
Maak een frisse start en verzamel ondergronds vast wat energie voor als de zon gaat schijnen. Tijd om te gaan ontluiken!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven