De Evoke H4 digitale radio van Pure; een plaatje in huis

Met de komst van ons nieuwe huis gaan we ook heel veel nieuwe keuzes maken als het gaat om inrichting en interieur. Leuk! Een van de dingen waar ik al heel blij mee ben is deze Evoke H4 digitale radio van Pure die ik kon uitproberen. Is het geen plaatje?

Pure radio Evoke H4

Pure Evoke H4 digitale radio

In een huis waar altijd muziek is zou je misschien denken dat er geen plek meer is voor nog meer producten waar muziek uitkomt, maar dat heb je toch helemaal mis 😉 . Toen ik de Pure digitale radio Evoke 4 zag was ik op slag verliefd. Ik mag dan wat minder van de muziek zijn dan mijn 3 huisgenoten, maar ik hou wél van mooie spullen. En deze radio weet beide eigenschappen uitstekend te combineren. Super strak design en dito geluid.

Hij werd in mijn inbox aangekondigd als een fraai moederdag cadeau en daar is niets teveel mee gezegd. De Evoke 4 is niet alleen een hele fijne digitale radio, maar hij is qua look & feel ook heel mooi uitgedacht. Daarnaast werkt de Pure radio als een zonnetje zonder dat je een volledige handleiding door hoeft te nemen. Dikke plus wat mij betreft.

Waarom ik blij word van deze Pure radio

Voor mij is een eerste vereiste (bij alles wat er in huis komt), dat het eenvoudig werkt. Ik word helemaal stapel van gadgets of andere zaken in huis die me te ingewikkeld werken. Waar ik bijvoorbeeld meerdere afstandsbedieningen voor nodig heb of teveel handelingen moet doen om fijn met het apparaat te werken.

Zoals gezegd heb ik daar met deze Pure radio Evoke 4 gelukkig geen last van. Deze hanteert een soort van plug and play principe. Stekker in het stopcontact en luisteren maar. Wil je een andere zender? Even aan het knopje draaien tot je de gewenste zender hebt gevonden, klik… en je hebt de zender geselecteerd. De timer zetten, of een alarm instellen? Piece of cake!

Pure digitale radio

Evoke 4 in de slaapkamer

We hebben dan ook even moeten bakkelijen over waar we de Evoke 4 zouden gaan gebruiken. Vooralsnog staat hij even in de keuken, maar ik wil hem heel graag verhuizen naar onze slaapkamer. Onze huidige wekkerradio is namelijk niet alleen foeilelijk, maar ook nog eens heel vervelend uitzetten. Frank staat altijd als eerste op, maar als hij vergeet de radio uit te zetten, dan krijg ik dat bijna niet meer voor elkaar. Heel even vroeg ik me af hoe dat bij deze Pure radio zou werken, maar ook daar was ik al snel achter; de snooze handle. Super handig én mooi.

En het oog wil ook wat, toch? We gaan in ons nieuwe huis de slaapkamer nog helemaal opknappen, er komt een prachtig zwevend eiken bed in en daar past deze digitale radio in de kleur Oak heel mooi bij. Ik heb alleen aan manlief moeten beloven dat hij de Pure radio ook mee mag nemen als we op vakantie gaan. Nou, vooruit dan!

Mocht je zelf deze knapperd ook graag in huis hebben, je vindt hem bijvoorbeeld bij Bol.com

digitale wekker radio Pure Evoke H4

De kenmerken van de Evoke4 op een rijtje

  • Uitstekende kwaliteit geluid
  • Volop voorkeuze zenders (40) die je eenvoudig selecteert
  • Je kan hem gebruiken als keukenwekker
  • Maar ook als wekker radio om ’s ochtends in stijl wakker te worden + snooze handle (en 2 inzetbare alarmtijden)
  • Mooi en helder kleurenscherm
  • Bleutooth connecten met je smartphone om te streamen
  • Koptelefoon aansluiting
  • Ruis- en storingsvrij met DAB+
  • Standaard met snoer, maar met optionele chargepac ben je verzekerd van 50 uur afspeeltijd zonder snoer (je neemt hem dan zo even mee naar buiten, ideaal)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven