Purina One, een 21 dagen test met nieuwe brokjes voor mijn kat

Hai, ik ben Panter, een pittige tante (aldus mijn baasje). Ik kan inderdaad soms wel een katje zijn, maar wil ook wel eens kroelen. Echter alléén als het mij uitkomt!  Ik vind het heerlijk om in de tuin te zitten, lekker luieren (liefst in de zon, maarja…), en zodra het begint te schemeren dan ga ik op zoek naar muizen en vliegjes. Effe lekker opjagen zeg maar! Spelen vind ik zo nu en dan ook ok, maar ik wil er niet moe van worden! Nu bedacht mijn baasje om me eens wat andere brokjes te geven… 21 dagen lang, Purina One… wat denk jij? Word ik er speelser van?

Purina One uitproberen

Ik hou niet van de dierenarts en daarom krijg ik van mijn bazinnetje alleen maar brokjes. Met het eten van brokjes ‘poets’ ik namelijk direct mijn tanden en blijven ze lekker scherp, zònder tandsteen! Dat scheelt de dierenarts weer een klauw in zijn gezicht, en mijn bazinnetje weer een rekening. Lust ik ze eigenlijk wel, die brokjes? Kijk hier maar even… maar je bent gewaarschuwd … ik heb een hekel aan de camera, dus …

De brokjes van Purina ONE bestaan uit ingrediënten van hoge kwaliteit, en alle varianten zijn rijk aan vlees of vis…behalve gezond dus ook heel erg lekker! Wil je weten of ook jouw kat er zichtbaar gezonder uit kan zien? Doe dan mee aan de 21 dagen test, kies het juiste product voor jouw kat middels de product selector op de website en ga de uitdaging aan.

Enthousiast over de nieuwe brokjes

Panter houdt van afwisseling in haar brokjes, maar niet te vaak. De zak met kattenbrokjes die werd geopend werd in dankbaarheid ontvangen. De voorgeschreven hoeveelheid voor een dag verorberde ze het liefst in 1 maaltijd. Enthousiasme alom dus. Later in de week was ze nog steeds héél enthousiast met eten, maar heb ik de hoeveelheid brokjes teruggebracht. Panter heeft de neiging om te schrokken en niet goed te kauwen. Dat zag ik dus terug doordat ze een paar keer overgaf. Mijn advies zou daarom zijn: pas de grootte van de brokjes aan zodat katten die niet echt kauwen, verplicht worden om hun tanden te gebruiken.

Beloning geschiedt in de ogen van Panter in de vorm van kattesnoepjes (veel, anders is ze niet blij) of af en toe een (pittig) garnaaltje of kippevleugeltjes! En als ze die heeft gekregen na haar Purina maaltje… dan krijg je dit

Na de 21 dagen test van Purina One

Uitbundig hebben we meegedaan met de 21 dagen test van Purina One. Aangezien ik niet zo een grote eter ben, heb ik iets langer met de hoeveelheid voedsel gedaan.

Wat eten betreft ben ik best kieskeurig. Ik eet het liefst de hele dag snoepjes. Mijn vrouwtje laat dit echter niet toe en wil dat ik ook voldoende voedingsstoffen eet. Om ervoor te zorgen dat ik niet verveeld raak door steeds hetzelfde eten heeft ze meegedaan met de 21 dagen test van Purina One. Inmiddels zijn we ca 35 dagen verder en ik ben door mijn voorraad heen. Wat ik ervan vond?

Wat vond de kat ervan?

De brokjes smaken heerlijk en ik werd er zelfs een beetje gulzig van. Mijn kommetje was heel snel leeg. Aangezien ik aanleg heb om wat dikker te worden, beperkte mijn baasje mijn hoeveelheid eten. Door het schrokken werd ik wel wat misselijk (soms maar hoor), dit gecombineerd met de kleine brokjes en het feit dat ik niet goed kauw zorgde er voor dat ik af en toe overgaf. Gelukkig was dit slechts in het begin. Toen ik eenmaal gewend was aan de lekkere brokjes en m’n baasje de juiste hoeveelheid te pakken had, ging het goed.

Nu 35 dagen later ben ik nog steeds zo eigenwijs als bij aanvang. Ik kroel nog net zo graag en speel af en toe met de speeltjes die ik in huis tegenkom (zoals de kattentunnel die jullie in een van de vorige filmpjes zagen). Mijn vacht glimt nog net zo hard en dat hou ik graag zo! Ik ben dus de hele dag bezig met mezelf te wassen. Daar is bijgaand filmpje getuige van. Vinden jullie dat ik er een beetje goed uitzie?

Tot slot wil ik jullie nog een laatste filmpje laten zien: kijk eens hoe lief ik ben als ik m’n buikje rond heb gegeten. En aan iedereen die ook een kat in huis heeft… Purina One is een prima product

[button color=”lightgreen” size=”” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.mamsatwork.nl/brood-op-de-plank/” target=”blank” rel=” nofollow”]#mawad[/button]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven