Pyjama’s voor de lente en zomer

Ken je dat? Gaat het voorjaar worden, nog niet echt warm hoor, maar toch willen de kinderen ineens niet meer in hun winter-pyjama slapen: “pffff… veel te warm mam!”. Dus ga je op zoek naar… en vind je de zomercollectie pyjama’s en nachtjaponnen van ZOIZO!

Zomercollectie 2014 ZOIZO

Op een of andere manier staan de kacheltjes van onze  kinderen toch net even wat hoger dan die van ons. Je wilt nog niet dat ze in hun hemdje en broekje gaan slapen, want dat is weer iets te koud. Gelukkig heeft ZOIZO ook dit jaar geweldige zomer pyjama’s en nachtjaponnen voor kids. Ze zijn echt super heerlijk, ultra fijn en mega zacht.

Spetterende kleuren en geinige prints

Kinderen dragen ze graag! De kleuren spetteren je tegemoet en de prints zijn echt geinig. Voor de meisjes zijn er nachtjaponnetjes, capri-pyjama’s en vrolijke slip-dresses en voor de jongens zijn er verschillende capri-pyjama’s. Allemaal zo leuk dat je er eigenlijk ook gewoon de straat mee op zou kunnen. De pyjama’s  van ZOIZO zijn  gemaakt van een heel erg fijne kwaliteit jersey katoen en hebben geen irriterende labels aan de binnenkant. Een feestje om in te slapen (of spelen, dat mag ook natuurlijk).

ZOIZO is verkrijgbaar bij www.bodybasics4kidz.com

 

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven