Hip shoppen met de Python shopper

Eindelijk is het dan zover! Met deze python shopper hoeven we ons niet meer te schamen. Die oerlelijke shoppers van al die supermarkten mogen dan wel handig zijn…. ze zijn een verschrikking voor het oog! Maar met gewone plastic tassen over straat vol met boodschappen is verre van handig natuurlijk. En bovendien ‘not done’, denk aan het milieu. Geen optie dus.

Gelukkig zijn er vrouwen met oog voor beauty, die dat ook nog om weten te zetten naar een praktische uitvoering. Stylisch verantwoord, maar wel usefull. Ik hou ervan. Brechje Gondrie is zo’n vrouw. Zij gaf de standaard shopper een fashionable make-over en zorgt ervoor dat ik in een mum van tijd -op en top hip- in de supermarkt sta om mijn dagelijkse boodschappen te doen met deze python shopper.

Python shopper

Je vindt de Python shopper bijvoorbeeld hier bij de Bijenkorf

De python shopper is een blijvertje

Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar bij ons in huis is het boodschappen doen zo’n dingetje wat je liever zou schrappen van je to-do list. Maar helaas…. een halfvolle koelkast leidt tot verschrikte kreten bij de kinderen. Daarnaast kan ik met alleen een potje mayonaise, curry, een wortel en wat melk ook maar moeizaam een schijf-van-vijf diner op tafel te zetten, nietwaar? Boodschappen doen is voor mij een soort van ‘noodzakelijk kwaad’ wat op zijn minst goed ingepland moet gebeuren, en in sneltreinvaart. Ik wil er ook niet apart voor de deur uit, maar combineer het met het naar school brengen van de kinderen. In één ruk door op de fiets om zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen.

Ik kan me weer vertonen tegenwoordig

En ja, je raad het al, met zo’n oerlelijke shopper voel ik me alles behalve ’the Bomb’ op het schoolplein. Tussen de opgedofte, helemaal in stijl uitgedoste, en perfect gemanicuurde slanke mama’s beweeg ik mezelf voort met nonchalant vlug opgestoken haar, mijn half vergane jeans die zo lekker zit en … mijn python shopper.

Tegenwoordig loop ik niet meer half weggedoken snel bij de klas van dochterlief vandaan. Nee. Tegenwoordig loop ik met een rechte rug, mijn allermooiste hakken èn mijn All-time Favourites Python shopper! Want al loop ik in mijn afgeragde jeans, of in mijn jogging, de hakken en de shopper zorgen ervoor dat ik überhip op het schoolplein sta om vervolgens al scannend door de gangen van de supermarkt te vliegen en mijn Python te vullen.

Stylish en toch usefull. I love it!

De tas heeft aan de buitenkant een kèkke python print, van binnen een fuchsia voering en twee verschillende hengsels. Je kan hem hierdoor in de hand dragen of over je schouder. Voor de liefhebber is er in eenzelfde uitvoering ook nog een make-up tasje voor dat kleine spul wat een vrouw altijd bij zich wil hebben.

Python_shopper

Kwalitatieve python shopper

Naast dat deze shopper fashionable is, is het kwalitatief een fantastisch ding. Ik gebruik hem inmiddels al 4 jaar, bijna iedere dag! En hij ziet er nog net zo fantastisch uit als toen ik hem kreeg. Dat terwijl hij dus altijd tot de nok toe vol zit met boodschappen die ik op mijn elektrische fiets mee naar huis neem.

Je koopt deze python shopper onder andere bij Bomont en naast de python variant hebben ze ook nog mooie andere exemplaren!

3 gedachten over “Hip shoppen met de Python shopper”

 1. Avatar foto
  Sandra Kuiper

  Oh wat een super gave actie .. Beestachtig mooi en stijlvol kunnen shoppen, dat is toch wel helemaal top ..

 2. Sssssssssapperdeflap…….wat een ssssspectaculair mooie sssshopper om mijn zooi mee te zeulen van A naar B ♥♥♥
  Mmmmmmm……ik waag een kanssssje en wie weet……
  Liefsssssss,☺
  Ka

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven