RACE NAAR DE MAAN, een heerlijke familie film!

Vandaag waren wij op de Première van de animatiefilm ‘RACE NAAR DE MAAN‘. Een heerlijk familie uitje met zijn vieren. Het nieuwe jaar begint goed en ik weet me tot nu toe prima aan een van mijn goede voornemens te houden … meer family time 😉 . Tja, wie zou dat niet doen bij zo’n uitnodiging 😀 .

race naar de maan

RACE NAAR DE MAAN première

Dat wij all the way naar Amsterdam moeten vanuit het Brabantse, èn vroeg uit de veren moeten, dat mag de pret niet drukken. Even plankgas en je bent een leuk uitje èn een bon rijker, haha. Nee hoor, we hebben ons keurig aan de snelheid gehouden. Doen we altijd als we weer eens met de neus op de feiten zijn gedrukt. Manlief kreeg namelijk afgelopen 15 December een héél leuk verjaardagskadootje… een boete voor te snel rijden 😉 . En dan zijn we weer even goed wakker! Wat een geld kost dat, gewoon omdat je even niet op zit te letten, pfff.

Maar ik dwaal af… RACE NAAR DE MAAN, daar ging het om. Voorafgaand aan de film was een spetterend optreden van UnderCovR, een band die internationale hits speciaal voor kinderen in een nieuw jasje heeft gestoken èn een deel van de Nederlandse stemmencast is aanwezig. Ik kende ze overigens niet allemaal, maar Google helpt een handje. Natuurlijk gingen de kids niet zonder popcorn de zaal binnen. Verdeeld over 3 zalen was er ruimte genoeg voor alle gasten van de première.

race naar de maan

De nieuwe animatie-avonturenfilm RACE NAAR DE MAAN is van de makers van Ted & de Schat van de Mummie en gaat over een jonge surfer. Cool! Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan.

race naar de maan

Er wordt namelijk een duivels plan uitgevoerd door een miljonair die zegt dat er nog nooit een mens op de maan is geweest. De miljonair gaat op ruimtereis om een gevaarlijke vorm van energie te bemachtigen waardoor hij de machtigste man op aarde kan worden.

Maar hé… daar is Mike en consorte 😉 .

race naar de maan

Zowel Luc als Lotte hebben de gehele film van RACE NAAR DE MAAN met open mnod naar het scherm zitten staren. Gegrinnik tussendoor was niet alleen hoorbaar van kinderen, maar zeker ook van volwassenen. Er zitten meer dan genoeg geintjes in die zelfs bij volwassenen beter binnenkomen dan bij kinderen 😉 .

Na afloop van de film moest ik de tranen van dochterlief weer drogen… zo nu en dan is het, naast spannend, ook een beetje zielig, maar alles loopt goed af, dus die paar traantjes zijn zo gedroogd 😛 !

race naar de maan

We hebben er weer op ons best uitgezien met bril en al 😛 en genoten van de film die zowel in 2D als in 3D te zien is in de bioscopen vanaf 13 Januari.

race naar de maan
Natuurlijk zouden we je ook graag naar de film sturen, maar dat zit er deze keer helaas niet in 🙁 . Wel hebben we wat leuke andere hebbedingen voor de liefhebber. We mogen 3 pakketjes weggeven met een t-shirt, een rugzakje en een jojo. Maar alleen voor de echte liefhebber 😉 .

Dus heb jij (of je kind) iets met surfer Mike? Doe dan mee met de winactie van RACE NAAR DE MAAN. Vertel ons wat jullie favoriete film allertijden is (geweest), like ons bericht op facebook en deel het met je vrienden. De winactie duurt tot 10 Februari 2016

14 gedachten over “RACE NAAR DE MAAN, een heerlijke familie film!”

 1. Mijn zoontje vindt de Minions helemaal te gek en mijn dochter lievelingsfilm is Frozen.
  Het zijn echte filmliefhebbers, dit pakketje zullen ze dan ook erg leuk vinden.

 2. Avatar foto
  dientjuh jansen

  onze beste film allertijden zijn de minions ! dat was echt een geweldige super film . en wij doe heel graag mee voor een RACE NAAR DE MAAN pakketje super leuk zeg !

 3. leuke winactie en zeker de moeite waard om een gokje te wagen.. op dit moment is de film van mij en mijn dochter frozen de beste film allertijden 🙂

 4. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, zou hij prachtig vinden.
  De film Race naar de maan lijk me erg leuk voor de kinderen.

  Ik ben met mijn zoontje Nicky naar de film van de Mummy geweest, deze vond hij erg leuk !!

  Erg leuke win actie 🙂

  Groetjes Anneliese

 5. Avatar foto
  Mirjam Hellingman

  Deze film RACE NAAR DE MAAN klinkt heel erg leuk. We zullen er binnenkort dan ook zeker een keer heen gaan. Surfen deed ik zelf als kind, dus ik ben erg benieuwd! De favoriete film bij ons thuis is WALL•E. We wachten altijd nog op een vervolg hierop, maar die lijkt er helaas niet te komen. : (

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven