Fantastische hebbedingen bij RADBAG

Het overkomt mij niet vaak dat ik binnen een week terugkeer naar dezelfde webshop. Ook al struin ik de hele dag over internet… als ik een website gezien heb, dan duurt het wel weer even voordat ik hem weer bezoek. Zo niet bij RADBAG, maar dat heeft een duidelijke reden.

RADBAG is een webshop met èchte hebbedingen, in ieder geval voor mij. Ik begin al te kwijlen op de homepage, laat staan als ik verder klik naar de diverse categorieën. En dat geldt niet alleen voor mij, maar zeker ook voor manlief. Mijn man is -zoals velen van jullie inmiddels weten- een enorme gadgetfreak. Het is dat ik de hand op de knip hou want anders dan zou er niets meer in zitten! Bij de meeste stellen is dit andersom geloof ik, maar op dit gebied heb ik klaarblijkelijk de mannelijke hormonen en hij de vrouwelijke. Of dat op meer gebieden zo is dat moet je nog even van me tegoed houden, dat is goed voer voor een nieuw blog 😉 .

In ieder geval hebben we samen even zitten neuzen naar wat leuks voor de aankomende feestdagen, en het geval wil dus dat ik in de webshop van RADBAG meerdere malen mijn winkelwagen vul. Snuffel ik verder, dan zie ik wéér wat leuks en begin ik te twijfelen of dat ik dat niet liever hebben wil. Normaal gesproken ben ik nooit zo’n twijfelkont!

Van RADBAG word ik hebberig

Het leuke is dat ze ook veel items hebben die helemaal niet zoveel hoeven te kosten. Hebbedingen tegen allerlei prijzen. Manlief en ik hebben afgesproken dat we allebei mochten shoppen voor een bepaald bedrag (ongeveer € 75,00) en hieronder laat ik je zien wat onze items geworden zijn.

Het is een beetje de RADBAG mannen versus vrouwen collage geworden. Grappig ook om het verschil te zien tussen het praktische-gadgetachtige-of-totaal-onnodige van Frank tegenover het met-kleine-zaken-het-gezellig-maken van mijzelf 😀  Herkenbaar?

Radbag

Naast onze bovenstaande favoriete items hebben we samen ook nog gekozen voor deze Bulbing lamp. Vooral Frank was toe aan een wat apartere lamp die tòch leuk licht geeft, vandaar dat zijn keuze als snel gemaakt was. Ik vind hem zelf ook fantastisch hoor! Je hebt deze lamp trouwens ook in doodskop variant, was ook leuk geweest voor halloween 😉 .

Radbag bulbing lamp

Nog even terugkomend op wat ik hierboven vermeld over het terugkeren op de website van RADBAG. Het geval wil dus dat je, ook al kijk je wekelijks even, iedere keer weer nieuwe dingen ziet. Het assortiment wordt zoveel aangevuld met bijzondere items, dat ik steeds even móet kijken. Zo dus ook vandaag, bij het schrijven van mijn blog. En moet je kijken wat een cool ding ik nu weer spot.

radbag vitamine e sigaret

De gast is cool ja, maar daar gaat het me nu even niet om. Mijn interesse werd gewekt door de sigaret die hij in zijn mond heeft. Ik zou er bijna weer van gaan roken, een vitamine-e sigaret! Echt iets voor aanstaande ex-rokers 😉 . Zou jij het aandurven om hierop over te stappen?

Neem eens een kijkje op deze webshop, ik ben benieuwd met wat voor soort items jij aan zou komen zetten als je hier bijvoorbeeld met een budget van 75,00 zou kunnen gaan shoppen. Ga jij voor gadget, ga je voor gezellig, ga je voor totaal-overbodig-maar-toch-leuk ? 

 

radbag post

 

2 gedachten over “Fantastische hebbedingen bij RADBAG”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven