Een radio interview, tranen, geluk en een verrassing voor mijn jarige lief

Een drukke week weer die startte met een radio interview. Daarnaast was het een week waarbij tranen van verdriet en geluk elkaar afwisselden. Je hebt ze weleens, dit soort weken. Verder testte ik uitvoerig de stille stofzuiger van Bosch (waar momenteel de winactie nog voor loopt) en ben ik voortdurend aan het inpakken voor onder de kerstboom!

Radio interview midden in de nacht

Vorige week maandag werd ik midden in de nacht gebeld met betrekking tot een afgesproken radio interview. In eerste instantie werd me gevraagd of ik op dat tijdstip naar de studio wilde komen, maar gelukkig bleek het ook telefonisch te kunnen. Onderwerp? Oppas oma’s en oppas opa’s.

radio interview, midden in de nacht beneden

Uiteraard wilde ik manlief niet wakker houden, dus om half drie ’s nachts zat ik in mijn ochtendjas beneden met een kop thee 😉 . Gezellig samen met de hond. Ik kreeg een belletje dat het allemaal wat uitliep, dus of dat ze me om 03.00 terug mochten bellen. Wel ja jôh, ik was toch wakker. Afijn, het interview zelf was niet heel spannend hoor. We hebben een tijdje gepraat over hoe wij het thuis allemaal geregeld hebben totdat de verbinding pltoseling verbroken werd, haha.

Ik heb het zelf nog teruggeluisterd en blijk nog al ‘uuuhhh’ en ‘uuuuuhhh’ tussendoor te gooien, stom altijd die stopwoordjes. En wat klinkt je stem toch raar als je die zelf terug hoort, herken je dat?

Anyways, wil je het ook luisteren? Hier kan je het terug luisteren (vanaf minuut 06:50).

De daaropvolgende dinsdag

Zo’n gebroken nacht, ik ben daar blijkbaar niet meer aan gewend. Gelukkig staakten de leraren op dinsdag en daar heb ik samen met dochter van genoten door alvast een heerlijke kinder kerstfilm op Netflix te kijken. De ochtend startte dus lekker rustig en gaandeweg werd ik nog verrast door een pr bureau met deze fantastische Playmobil kerstman. Hoe vind je die dan?!

playmobil kerstman xxl

Ouderavond op de middelbare school

‘Moet ik echt mee‘? roept Luc. ‘Ja Luc, je moet echt mee‘… Is het bij jullie ook zo dat je kind op de middelbare school meegaat naar de ouderavond? Bij ons wel in ieder geval, en eerlijk gezegd vind ik dat ook niet meer dan logisch. Luc heeft er alleen een hekel aan om mee te gaan naar de ouderavond, maar ik vind het belangrijk dat hij zelf ook hoort hoe de leraren hem zien.

Zijn rapport was overigens fantastisch en dat kreeg hij dan ook volmondig te horen van zijn mentor. En wat kan je je dan trots voelen als ouder. Zeker omdat er vorig jaar heel duidelijk werd aangegeven dat hij geen VMBO-t niveau aankon. Maanden hebben we een struggle gehad. Met school, maar ook met Luc. Wat was hij verdrietig toen. En wat een slapeloze nachten heeft dat ons opgeleverd. En moet je zien hoe hij het nu doet… op VMBO-t!

Ik las net nog even de persoonlijke brief die ik toen aan Zoon schreef en krijg weer tranen in mijn ogen. Een kanjer is het.

De dieren op woensdag

Uiteraard heb ik ook deze woensdag weer mijn werk gedaan op het dierenpark. Heerlijke uurtjes zijn dat. In mijn eentje voeren van de schapen, geiten, kalkoenen, kippen, konijnen en varkens geeft een bepaalde rust waar ik echt van kan genieten. In de avond heb ik heerlijk bij papa gegeten omdat ik op dinsdag dus de ouderavond van Zoon had.

wat betekent geluk voor jou

Wat betekent Geluk voor jou?

De donderdagavond stond in het teken van geluk. Ik volgde samen met een vriendin op uitnodiging een Inspiration College van Marianne van de Weijer. En dat heb ik geweten. Want natuurlijk kreeg ik op een gegeven moment de microfoon in mijn handen geduwd om te vertellen wat geluk voor mij betekent. Naast de andere mooie verhalen was het ook goed om het mezelf eens te horen uitspreken. Wat betekent geluk nu eigenlijk voor mij? Daarover later meer, want dat mag best een apart artikel worden 😉 . Al met al een inspirerende avond met een lach en een traan. En muziek. Fijn.

Frank jarig en lekker naar de sauna

Om 22.30 kwam ik thuis en aangezien de Man hier om 0.00 uur de 45 jaar zou gaan aantikken heb ik vlug nog een fles champagne koud gelegd. Toch iets om samen op te proosten. Nu heb ik niet zomaar standaard de flessen champagne klaar staan hoor jongens, maar deze fles heb ik op moederdag van Luc gekregen. Omdat ik hem het afgelopen jaar zoveel gesteund heb. Lief toch hè!

proosten op Frank

Afijn, om 0.00 precies was ik uiteraard de eerste die hubbie mocht feliciteren en verrassen met zijn cadeautje! Ik had een dag vrij geregeld op zijn werk om lekker samen naar de sauna te gaan. Ook nog een muziekles verzet en de skiles van de kinderen geregeld (opa en oma, bij deze nogmaals dank!).

En wat was het fijn om weer even samen te ontspannen. Even geen werk en geen drukte, maar samen genieten, zweten, slapen en praten. In die volgorde ook ongeveer.

tapas pakhuyzz schijndel

In de avond hebben we met opa en oma en de kinderen nog heerlijk tapas gegeten bij ’t Pakhuyzz in Schijndel. Een uitstekende dag zo, al zeg ik het zelf 😉 .

junior monopoly spelen

Weekend!

De perfecte start hebben we zaterdagochtend gemaakt met een gezellig spelletje Monopoly. De junior variant weliswaar want anders zijn we de hele dag kwijt en er moet ook nog gesport worden natuurlijk. Een mooi moment ook om het artikel over de bijziendheid bij kinderen nog eens goed met onze eigen kids door te nemen. Ik ben zelf namelijk nogal onder de indruk van dit onderzoek.

winterdroom beekse bergen

Het weekend stond verder nog in het teken van de Winterdroom in de Beekse Bergen (waarover later meer), wandelen met de hond en rommelen rondom huis. Zaterdagavond laat (rond 23.30) kwam er nog een vriendin langs op de koffie (haha, wat een tijd) nadat ze lekker met haar man uit eten was geweest.

Haar man (ook een vriend van ons uiteraard) haakte aan bij Frank in de kroeg. Kon Frank met zijn vrienden ook zijn verjaardag nog even vieren. Op zondag hebben we nog een rondje Ikea gedaan om een nieuwe kast voor Luc zijn slaapkamer te regelen en verder hebben we rustig aan gedaan die dag.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

2 gedachten over “Een radio interview, tranen, geluk en een verrassing voor mijn jarige lief”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven