’n RayBan bril of toch eens wat anders? Check onze zonnebril top 5!

Zonnebrillen heb ik nooit genoeg. Het is hetzelfde als met schoenen: je hebt maar 2 voeten en kan per dag maar 1 paar dragen. Toch heb ik het liefste een goede voorraad voor handen (lees: zo veel mogelijk keus). Bovendien pas ik schoenen én zonnebril het liefst aan mijn look aan. Mijn droom: een inloopkast voor schoenen en zonnebrillen. Hoewel je deze zomer misschien meer hebt aan een inloopkast vol regenlaarzen, zitten we momenteel weer in de lift! Anyway, we blijven hopen op een goede zonnige nazomer. En ook dan hebben we natuurlijk een fashionable zonnebril nodig. Tijd om mijn favorieten op een rijtje te zetten, heb ik meteen een verlanglijstje klaar 😉 . Met stip op 1 staat bij mij nog altijd de RayBan bril. Maar er zijn genoeg andere merken waar ik een oogje op heb…

rayban bril

Onze zonnebrillen top 5

Okee, het is al bijna herfst. Maar technisch gesproken moet de zomer nog beginnen 😉 . Daar hoop ik ook heel erg op. Nu een zonnebril aanschaffen kan je dus ook gewoon wishful thinking noemen 😉 . En zoals ik al zei: zonnebrillen heb ik nooit genoeg. Omdat ze mijn favoriete fashion accessoire zijn, maar ook omdat ik de vervelende gewoonte heb al mijn fijne brillen kwijt te raken. Net als handschoenen trouwens. Ik heb vast al een hele hoop mensen blij gemaakt met de gave zonnebrillen die ik ergens heb achtergelaten. Dat mag met deze super modelletjes dus niet gebeuren! En eerlijk is eerlijk, als ze meer geld kosten wordt je automatisch zuiniger! We vonden ze bij edel-optics, bij wie je een wel heel ruime keuze aan zonnebrillen, gewone brillen, contactlenzen en sportbrillen hebt. Dé webshop wanneer je zoals ik fan bent van de RayBan bril (ze hebben er honderden!) of graag een andere designer bril in handen hebt. Of beter nog; op je hoofd 😉 .

rayban bril

Altijd Gucci

Hoewel Gucci vooral bekend staat om haar chique modellen zonnebrillen, zitten er ook een paar stylish pilotenbrillen in hun assortiment. Laat ik daar nu ook een enorm zwak voor hebben! Ik word helemaal warm van dit stoere en toch vrouwelijke model. De pilot bril komt in verschillende designs dus ga je liever voor een andere kleur montuur (of glazen) dan kan dat natuurlijk ook. De glazen kan je zelfs naar wens laten slijpen, als je een zonnebril met sterkte nodig hebt.

Ook heel OK: Oakley

Ook aan Oakley brillen geen gebrek in deze webshop. En daar worden we blij van! Oakley heeft een ruime keuze aan sportieve modellen zonnebrillen. Toch heb ik juist een oogje op dit charmante model. Het is een bruin montuur met een volle kunststof rand. De glazen zijn gepolariseerd; dat wil zeggen dat je geen last meer hebt van schitteringen en reflecties. Vooral prettig tijdens het autorijden!

Jimmy Choo: ook goed in brillen maken

Misschien loop ik ondanks mijn zonnebrillen-tic toch een beetje achter. Een Jimmy Choo bril heb ik namelijk nog niet in mijn verzameling – ik ken Jimmy alleen van zijn schoenen? Dat ze ook een oog hebben voor het maken van echte eyecatchers op zonnebrillengebied blijkt wel als je hun brillenlijn bekijkt. Stuk voor stuk aparte modelletjes en echte blikvangers. Ik ben gevallen voor dit grijze kunststof exemplaar met cute accent: een panterprintje. Een tikkie apart, maar wie is dat niet 😉

Oui oui, Esprit

Ga je liever voor een zonnebril in een kek kleurtje, bekijk dan de brillen van Esprit eens. Hun collectie van deze zomer bestaat grotendeels uit wel heel vrolijke zonnebrillen – in alle kleuren van de regenboog. Wat dacht je van dit groen-blauwe exemplaar? Door de golfjes en fijne kleurtjes raak ik er helemaal van in tropische sferen!

De RayBan bril: nog altijd favoriet

Zoals ik al had aangekondigd; de RayBan bril is nog steeds mijn favoriet. Let wel: MIJN favoriet 😉 . Dikke kans dat jij inmiddels je oog hebt laten vallen op weer een heel ander model. Laat ons vooral weten of deze RayBan bril of juist een hele andere zonnebril jou een warm gevoel geeft! Ik vind deze in ieder geval geweldig. De bril misstaat niet op een festival maar kan natuurlijk bij iedere zonnige gelegenheid gedragen worden. Het ronde montuur zorgt voor een speels effect. De combinatie van zwart en goud geven hem juist een chique uitstraling. Nou hoef ik er alleen nog voor te zorgen dat ik hem niet ergens laat slingeren… Daar is ‘ie veel te mooi voor!

Vertel, ben jij van een wat luxere zonnebril of zet jij liever een tientjesding op je hoofd omdat je ze bijvoorbeeld altijd kwijt raakt? Ik ben benieuwd!

Wil je helemaal goed voor de dag komen, dan shop je nog een mooie bijpassende tas bij je zonnebril, zo heeft Joyce een Armani Jeans handtas gescored bij Duifhuizen tassen, helemaal top. Het is nog steeds haar favoriete tas 😉 . En als de zon er dan eindelijk is, let er dan ook op dat je veilig gaat zonnen met deze tips.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven