Noa testte deze Red Rag sneakers en haar mama reviewde. Win ook een paar!

red_rag_testNoa van 3,5 heeft de schattige Gold Fantasy sneakers van Red Rag getest en haar mama heeft daar een review over geschreven. Hier lees je hoe ze bevallen en maak je ook nog eens kans om ze zelf te winnen voor je dochtertje.   

Onze eerste indruk is natuurlijk ‘aaaah te schattig en geweldige stoere kleur!!’ De kleuren grijs, goud en wit matchen gewoon goed. De print erop maken ze stoer en de gouden zijkant weer elegant. Ze passen goed bij haar karakter deze stoere wereldstappers, een tikkeltje tegendraads, lekker even anders en gezond eigenwijs!

Het is eens wat anders, dan al haar roze schoentjes. Zelf zei ze, ‘mam ze zijn niet roze!!’ Ze heeft al een vriendje op de peuterschool ( echte echte liefde jaaahaa ) en ik moet al haar foto’s naar hem doorsturen via zijn mama’s facebook, behalve als ze er niet leuk op staat haha.

Ik zei ‘ je vriendje zal deze heeeel mooi vinden’. Nou ze waagde het erop..

Aangekomen op school, zei hij direct ‘ oh Noa jij hebt mooie schoentjes aan’. Nou ze straalde, en had een brede lach van oor tot oor. Niet bepaald relevant, maar wel fijn als je een meisje hebt die alleen alles roze wilt en verder niets 😉 . Ze was overigens ook erg enthousiast over de roze/witte schoenendoos die erbij zat.

Onze meid heeft eerder Red Rag schoentjes gehad en we hebben er geen enkel slecht woord over. Super kwaliteit, sterk leer materiaal, goede pasvorm en ze loopt er recht op. Op goedkopere varianten draait ze haar voetjes naar binnen en loopt ze scheef. Maar met deze Red Rags niet! Je hebt de rest van je leven maar 2 paar voeten, een goede verzorging vind ik belangrijk. Het zijn niet de goedkoopste schoenen maar er zijn ook altijd veel aanbiedingen, met lekker veel korting, dus als je goed zoekt heb je altijd wel een mooie kans om ze aan te schaffen.

Sneakers met veters vind ik fijner, zo kun je ze goed aantrekken waardoor ze goed op hun plek blijven zitten. Noa is heel actief en rennen is dan ook een grote hobby, des te belangrijker dat de schoenen goed blijven zitten toch? We zijn heel blij met deze Red Rag Gold Fantasy sneakers en raden het merk nog altijd sterk aan !

red_rag_sneakers

Doe je mee met de winactie van de Red Rag sneakers, we mogen maat 22 weggeven ? De winactie loopt tot 3 juni 2015. Plaats op onze Facebook pagina jouw mooiste/grappigste schoenenfoto onder de winactie en vul hieronder het formulier in zodat we je adresgegevens alvast hebben.

[Form id=”74″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven