Regatta rugzakken voor kids: nooit meer zere schouders met deze rugtas

Regatta rugzakken voorkomen zere schouders en rugpijn bij kinderen. Geen overbodige luxe, lijkt mij… Regatta rugzakkenHerken je het nog van jezelf? In de tijd dat je als brugpieper naar school ging en je je scheel zeulde met je boekentas? Nou, daar is nog niet veel aan veranderd hoor.

Als ik zo om me heen kijk dan krijg ik nog steeds het gevoel van ‘tas, waar ga je met die jongen naartoe?’. Man, wat hebben ze in het voortgezet onderwijs toch een boeken nodig. Het enige verschil met vroeger is dat wij destijds (en ja ik weet het… het is alweer een hele tijd geleden) nog met een echte boekentas op pad gingen. Je weet wel, zo’n lelijk bruin, vierkant, stug ding. Zo’n tas waar je niet mee gezien wilde worden, maar waar je als brugmuis niet onderuit kwam.

Lees ook: Een tablet-nek, hebben jouw kinderen er al last van?

Too cool for school

De degelijke boekentassen zijn echter helemaal uit. No way dat je je daarmee nog mag vertonen. En gelukkig maar. Geen haar op mijn hoofd die erover peinst om mijn kinderen daarmee de deur uit te sturen. Ik heb er zelf nog een trauma van! Niemand wil ermee gezien worden. Alle kids lopen met een rugtas op en de hele stoere die trekken die rugtas achter zich voort. Nu maar hopen dat jouw kids dat niet gaan doen want daar is natuurlijk niets tegen bestand.

Regatta: de stoere tas die toch goed voor de rug is

Zoek je nog een mooie mix tussen ‘goed tegen rugklachten’ en ‘het oog wil ook wat’ dan kan je uitstekend terecht bij de webshop van Regatta Great Outdoors. Zij letten namelijk naast het design ook op comfort en kwaliteit. Onmisbaar voor de stoere schoolgangers dus. Oh, en je hoeft ze natuurlijk niet te vertellen dat deze tas goed voor hun rug is. Want dan willen ze hem vast al niet meer 😉 .

Degelijke tassen die wel tegen een stootje kunnen. Maar niet met een geitenwollen sokken uitstraling. Da’s dus precies wat die pubers nodig hebben 😉 . Hieronder lees je nog wat meer over de andere outdoor spulletjes die je in deze fijne webshop kan scoren. En we mogen zelfs nog wat weggeven…

Andere producten van Regatta

Maar wist je dat Regatta naast uitstekende rugtassen ook een hoop ander mooi spul te bieden heeft?  Allemaal prachtig outdoor spul. Van t-shirts tot lekkere hoodies en sportieve broeken. Neem eens een kijkje in hun webshop!

Winnen?

Wij mogen van Regatta een prachtige softshell voor dames weggeven. Interesse en nog toe aan een handig jack voor het najaar? Doe mee met de winactie, like ons op Facebook en maak kans op een dames softshell. De actie is geldig tot 15 September.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht ontvangen.

Lees ook: Outdoor met je baby? Ga voor de terreinwagen onder de kinderwagens

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven