Reischeque Eurocamp winnen t.w.v. € 200,00 !

De eerste winterse ochtenden hebben zich al aangediend. Vanochtend nog blogte ik over ‘met de vilten sloffen opgekruld op de bank’ en inmiddels denk ik alweer aan de volgende warme vakantie. Geen wonder ook als je met een reischeque in je mailbox naar buiten kijkt, wat een triest weer!

Vorig jaar nog zijn wij met Eurocamp op ’tussenvakantie’ geweest in Duinrell (heb net nog even het filmpje terug gekeken, wat was het leuk 😉 !) Zo zie je maar dat je niet altijd ver weg hoeft te gaan om het leuk te hebben, maar je moet in Nederland wèl een beetje mazzel hebben met het weer.

reischeque

Reischeque winnen ?

Fladderen jouw gedachtes ook alweer naar het voorjaar en de zomer ? Met al die heerlijke vrije dagen die erbij horen en de vakanties in het vooruitzicht kan ik me dat best voorstellen! Doe dan mee met deze winactie, want wie weet win jij de reischeque wel en kan je alvast gaan zoeken naar een leuke Eurocamp camping om je cheque te verzilveren en de zomervakantie te boeken. Dat is helemaal lekker vooruit dromen, toch?

Er zijn een aantal voorwaardes verbonden aan het uitgeven van de reischeque. Niets ernstigs, maar het moet wel even gezegd worden 😉 . Zou toch jammer zijn als je straks zo’n reischeque gewonnen hebt en je kan hem niet gebruiken, toch?

Voorwaarden

 • De reischeque is te besteden aan een vakantie in 2016 naar één van de Eurocamp bestemmingen
 • Geldig voor maximaal één verblijf van minimaal 3 nachten in een van de Eurocamp accommodaties, op basis van beschikbaarheid
 • Het aanbod is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten
 • De korting is geldig op de accommodatie types: Stacaravan Avant, Vista (excl. Vista Nijntje), Espace, Esprit, Classic, de bungalowtent en safaritent
 • Deze korting geldt niet op de volgende campings: Playa Montroig, Sylvamar, Duinrell, Garden Paradiso, Domaine du Colombier, Le Brasilia, Les Sablons, Aloha, Club Farret, Domaine de la Yole, Domaine de Massereau, Pra delle Torri, Marina di Venezia en alle Basic selectie campings
 • Extra’s zoals bedlinnen, strandlakens of een startpakket zijn voor eigen rekening bij te boeken
 • Geldig voor nieuwe reserveringen

Nou, dat valt wel mee allemaal toch? Met dank aan Eurocamp mogen we deze reischeque weggeven!

Hoe maak je kans op de reischeque ?

Wat je moet doen om kans te maken is ook heel eenvoudig. Volg ons op Instagram of op facebook, geef een reactie en deel hem met de hashtags #follow #mamsatwork. That’s all! De actie loopt tot 15 December 2015, succes!

 reischeque winnen

5 gedachten over “Reischeque Eurocamp winnen t.w.v. € 200,00 !”

 1. Ik zou graag meedoen met deze mooie winactie.
  Een mooi begin van 2016.
  Ik zit uit principe niet op Facebook, maar ik hoop dat ik ondanks dat toch mee mag doen.

 2. Avatar foto
  Linda vermaire

  #follow #mamsatwork
  Oohhh wat ben ik aan vakantie toe!!
  De voorpret kan beginnen,
  Nog een paar weekjes en dan komen de brochures weer binnen
  Wat zou ik graag genieten
  Bij mamsatwork een kans om niet te laten schieten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven