Renate Sijtsma, working mam van week 6

Working mama, dat klinkt wel een beetje vreemd als je hebt besloten te stoppen met je webwinkel. Voor velen zeer verrassend en zelfs schokkend nieuws, omdat het eigenlijk best goed gaat. Een vriendin zei dit weekend heel toepasselijk: Op het hoogtepunt stoppen, is helemaal niet zo verkeerd. En zo voelt het ook wel een beetje.

Onze kinderen, 2 jongens van 9 en 7 jaar zijn inmiddels de producten in mijn eigen shop zo’n beetje ontgroeid, waardoor bij mij steeds meer afstand ontstond.  En ik de laatste maanden, weken naar dit besluit toe heb geleefd.

En dan gaat het om de Houten Speelgoed Webshop,  Eigenwijs Ouderwets voor Kinderen,  www.nieuwsgierig-aagje.nl. De shop gaat goed, ik mag niet klagen over de vindbaarheid, bestellingen, trouwe klanten, aandacht van de media, stabiele omzet, maar toch knaagt er iets…!! Ik wil meer uitdaging en kan dat niet meer vinden in deze webwinkel. Misschien komt het doordat ik zelf uit de kleine kinderen ben!? Dat ik het ontgroeid ben… het is gewoon op, de inspiratie laat me in de steek, dus ik vind het tijd voor iets nieuws!

Maar dit betekent natuurlijk niet, dat ik stop met werken! Juist niet, ik ben namelijk aan het pionieren, ontdekken wat de volgende stap in mijn carriere gaat worden. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging!

Vandaar dat ik op zoek ben naar een enthousiaste commerciële creatieveling, die van mijn oude droom zijn nieuwe uitdaging maakt.

Ruim 5 jaar bestaat www.nieuwsgierig-aagje.nl en in die tijd is er veel gebeurd. Begonnnen met Houten Speelgoed en inmiddels is dat uitgebreid, maar nog steeds een tikje nostalgisch, ouderwets wellicht. Geen toeters en bellen of batterijen, maar terug naar de basis, zelf spelen. Bekende merken als Janod, I’M Toy, Beleduc, Simpy for Kids en Rex International zijn onze hoofdmoot.

Ben jij diegene die dit ziet zitten? Of ken je iemand? Neem dan contact met me op via info@nieuwsgierig-aagje.nl, ik hoor graag van je!

 

Ook een keer working mam worden? Lees hier hoe dat kan!

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top