Retro voor lunch?

Ken je Froy en Dind (Cherry flavour), ook wel de kers op de taart genoemd? Dit merk heeft prachtige retro koffertjes in haar collectie. Opnieuw-Ontdekt heeft deze superleuke retro koffertjes in haar assortiment opgenomen en daar zijn wij heel blij mee!  Je kunt ze namelijk op zoveel manieren gebruiken. Het zijn bijvoorbeeld hele leuke koffertjes om de lunch in mee te nemen. Voor jezelf of voor je kind, kan allebei natuurlijk. Of wat dacht je ervan om ze in te zetten als ‘stalling’. Handig als je weer eens opruim woede hebt, maar je weet niet waar je je kleine spul moet laten. Ideaal dit soort koffertjes. Daarnaast zijn ze natuurlijk erg hip om neer te zetten… èchte aandachtstrekkers.

Bij Opnieuw-Ontdekt hebben ze drie verschillende koffertjes in hun winkel. Met bijpassende artikelen, zoals o.a. een groot opbergblik, pennendoosjes, tissue box en een dienblad. Heel leuk om te combineren dus. Als het goed is gaan ze nog veel meer in kopen van dit geweldige merk, dus ook in de toekomst kan je je lekker laten verrassen.

 

Omdat het schooljaar net begonnen is, hebben ze een leuke actie bedacht. Bij aankoop van 2 koffertjes, krijg je een bijpassend pennenblikje cadeau! Dus doe je voordeel en ga lekker shoppen bij Opnieuw-Ontdekt om jezelf, of iemand anders mee te verwennen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top