Review crème Matis Avantage Jeunesse van John Beerens

“Trekt snel in, zonder het gevoel te geven dat je niet gesmeerd hebt.”

De belofte van deze crème is zoals we hem verwachten: het bestrijd de eerste tekenen van veroudering. Hij is bedoeld voor de huid in de leeftijd vanaf 25 jaar. Gezien ik de 30 nader en mijn moeder laatst opmerkte “voor het eerst bij haar dochter expressielijnen te ontwaren” stort ik mij gretig op dit product.

Bij het openen van de tube wacht mij al een aangename verrassing; de geur van perzik. En als ik mij ergens jeugdig van ga voelen is dat het wel. Ergens in mijn brein wordt de term “perzikhuidje” aangehaald en ik ben klaar voor stap 2: het aanbrengen van de crème op mijn gezicht. Het oogt enigszins waterig, waardoor ik er vanuit ga dat het meer een gel is. En daar heb ik het niet zo op. Maar bij het aanbrengen blijkt het toch dik aan te voelen. 2-0 voor de crème.
De crème wordt vrijwel onmiddellijk opgenomen door mijn huid. Althans, wel als je je huid vooraf goed reinigt met een melk en een tonic, of een facewash. Want als je dat niet doet (en ik spreek uit ervaring want ik had de crème al een keer eerder opgesmeerd voor ik dit opschreef), kun je een half uur later de crème nog steeds uitsmeren. Kan lekker zijn, maar in mijn geval zat mijn pony aan mijn voorhoofd vastgekleefd…

Wat ik echt de pluspunten van deze crème vind is dat je het zowel als dag- en nachtcrème kunt gebruiken, en dat het lange tijd een gehydrateerd en ontspannen gevoel geeft op de huid. Vaak vind ik dat niet het geval bij “waterige” crèmes.
Matis Avantage Jeunesse is een fijne crème voor slimme vrouwen die de tijd voor willen zijn en niet pas bij de eerste verschenen lijn of rimpel aan de anti-verouderingscrèmes willen.

Kort willen we ook nog de samenwerking aanstippen met John Beerens. Wij zullen vanaf nu met regelmaat reviews schrijven van beauty producten die van John afkomstig zijn. Ken je overigens Salon Takeover? In dit reality programma wat vanaf 14 november wekelijks te zien is op tv neemt John het heft in handen bij salons die in de problemen zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven