Review: J. Beverly Hills

Vanaf nu moet mijn haar altijd goed zitten, in ieder geval dat hoop ik. Tijdens de bloggersdag van J Beverly Hills werd ik namelijk verrast met een goodiebag vol met haarproducten. Ik heb gezond haar, het valt stijl naar beneden en is erg vol. Eigenlijk mag ik dus niet klagen, maar het zit soms echt voor geen meter.  Ik was dus erg benieuwd naar de bloggersdag van dit kappersmerk.

J Beverly Hills is een kappersmerk uit Beverly Hills. De kapper van de sterren Juan Juan – uitgesproken als ‘Zjuan Zjuan’- vond dat het na 30 jaar kappersvak tijd was voor een exclusief kappersmerk op basis van natuurlijke producten. In zijn shampoos, serums  en stylingproducten wordt gebruik gemaakt van extracten uit natuurlijke producten als alfalfa, vijg, avocado, mango, honing, lavendel en tijm. Dit maakt dat de producten erg sterk en zeer verassend van geur zijn.

De producten zijn allemaal gemaakt om het haar te beschermen en in een optimale conditie te houden. Haar dat in een slechte conditie is kan worden hersteld, haar dat ‘oud’ is kan worden verjongd en haar dat weerbarstig is en zijn eigen gang gaat kan worden getemd. Verschillende lijnen zorgen ervoor dat ook jouw haar weer gezond wordt!

Is je haar eenmaal gezond en sterk dan wil je natuurlijk dat het ook gaat glanzen. Natuurlijk heeft J Beverly Hills hier ook de producten voor. Met ‘Shine Mist’ spuit je de glans op je haar, met ‘Shine Drops’ verwerk je de glans in je haar. En of je nou over de rode loper loopt of aan het strand met windkracht 5, de stylingsspray’s met een holdfactor van 1 tot 4 houden je haar in model.

En hoe is het nou in het echt? Joyce kreeg tijdens deze bloggersdag een haarbehandeling om haar weerbarstige en pluizige krullen weer te temmen. Op ieder plukje haar werd het haarserum gesmeerd en het resultaat? Mooie krullen, geen pluis en dat voor een langere tijd.

In het pakket dat ik mee kreeg zat onder andere ‘Souvage’, een pasta om je haar mee in model te krijgen. En het werkt! Je kneedt het erin, je doet je haar in model en het zit. Je haar ruikt er zelfs nog lekker fris van ook. De ‘beachspray’, waarmee je hetzelfde effect creëert als na een dagje strand, is iets bewerkelijker en kost daardoor ook meer tijd. Voor een doordeweekse dag is dat voor mij geen optie, maar dan gebruik ik gewoon de pasta.

J Beverly Hills koop je onder andere in de betere kapperszaak en online.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven