Review: Kerastase Elixir Ultime

“Voor die portie extra glans”

Mijn lange haar is mijn trots. Ik doe dan ook mijn best om het zo goed mogelijk te verzorgen zodat het glanst. Want ik kick op glans. Glans is mooi. Glans is sexy. Glans is gewoon helemaal mijn ding. Dus als er ergens op staat dat het glans geeft, dan moet ik het hebben.

Kerastase Elixir Ultime is zo’n product. De glans spat van de verpakking af, en dat geeft het gelijk ook een luxe gevoel. Ik sta op het punt iets heel speciaals in mijn haar te sprayen.

Enthousiast druk ik op de fles. Er komt niets uit. Na een paar keer pompen (logisch), valt er een druppeltje olie uit. Niet geheel wat ik verwachtte, ik hoopte op een nevel van olie. Gelijk word ik getroffen door de geur. Wat is dat? Ik snuffel. Kokos!

Dit product kan op meerdere manieren gebruikt worden: je kunt de olie voor het wassen aanbrengen, je kunt het als leave-in treatment aanbrengen of gebruiken om beschadigde punten te voedden. Daarnaast kun je het ook “gewoon” als stylingproduct gebruiken.

Ik kies ervoor om het voor mijn shampoo aan te brengen. Gezien ik niet weet hoe lang moet wachten voor het wassen, gok ik op 5 minuten. Ik bedek mijn haren met een handdoek zodat het goed in kan trekken. De kokosgeur is trouwens na een tijdje een beetje overweldigend, ik ben blij als ik het eruit mag spoelen.

Als ik mijn haren gewassen heb, zie ik niet direct resultaat. Maar eenmaal geföhnd, zie ik toch wel een verschil. Mijn haren zien er gezonder uit. Mijn dikke, lange, rebelse bos haar, valt mooi en zacht in model.

Het verschil is wel minimaal vergeleken met de producten die ik normaal gesproken gebruik, maar als ik een dagje extra glans kan gebruiken, zou ik Kerastase Elixir Ultime pakken.

Meer weten over de reviews die Sarah schrijft? Kijk dan hier. Ze schrijft reviews over beauty producten uit de shop van John Beerens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven