Review: Mijn ogenblik

Eerste indruk: 3d-kunst. Tweede indruk: sieraden? ‘Wat is dit?!’ zeg ik tegen mezelf.

Esther Peters is afgestudeerd op productvormgeving, na de start van haar eerste bedrijfje, start zij een tweede; Mijn ogenblik. Daarmee ontwerpt en creëert zij voor jou de meest originele en oogstrelende accessoires. Ze onderscheidt zich door deze opvallende en eigentijdse creaties bijvoorbeeld te voorzien van een inspirerende boodschap en de ongebruikelijke combinatie van materialen. Het is passie. Het is liefde. Het is positief!

Ik ben geraakt door het enthousiasme van Esther en ga gelijk rondneuzen op de site. Esther ontwerpt sieraden, sfeerlichten, accessoires voor kids en wenskaarten. De sieraden zijn apart en modern. Maar de accessoires voor kids zijn weer authenthiek. Zo’n leuk muziekhuisje zie ik wel op de kamer van mijn zoontje hangen.

Daarnaast kun je bij Esther verschillende workshops doen, voornamelijk in ’tegel’-kunst. De workshops ‘3d-tegel’ (ah daar komt de 3d-kunst indruk vandaan!), ‘9 tegels’, ‘grote wandtegels’, ‘wandtegels gips’ en ‘wandtegels’ zijn er allemaal op gericht om een echte eye-catcher te maken om thuis aan je muur te hangen.

Bij Esther ben je aan het juiste adres om een saaie zondagmiddag om te toveren tot een originele dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven