Review: Tina’s Boulevard

De eerste vraag die in je opkomt als je Tina’s Boulevard bezoekt is: wat is in vredesnaam een geurlamp? Ik dacht dat het een lamp was die je aan het plafond hing die uhh, lekker rook. Niets is minder waar. Een geurlamp is eigenlijk een grote parfumfles met een lont. Je voorziet de lamp van een speciale geurolie en steekt hem aan, waardoor de lamp een zuiverende en parfumerende werking heeft. Of zoals op de site zelf te lezen is “deze lampen combineren een 100 jaar oud concept van luchtzuivering met het genieten van heerlijke geuren.”

En laat ik nou altijd wel op zoek zijn naar manieren om mijn huis te parfumeren of om nare geurtjes te laten verdwijnen. Want met een kat en een zoontje die allebei afgestudeerd lijken te zijn in stankoverlast is dat geen overbodige luxe. Tina’s Boulevard to the rescue! Verwacht geen hightech webshop of supergelikte site. Maar: never judge a book by its cover is het gezegde, toch? Want de producten die Tina aanbiedt zijn absoluut de moeite waard. De geurlampen verschillen in stijl, er is voor ieder wat wils.

Als trotse eigenaresse van de “Dynasty” geurlamp heb ik het bewijs in handen. De lamp heeft een hoog ‘oeh’ en ‘ah’-gehalte, en oogt als een ware Ming vaas. Ik heb trouwens niet lang hoeven wachten op mijn Chinese pracht, binnen 3 dagen had ik een zeer verbaasde buurvrouw met pakje voor de deur. Bloednieuwsgierig was ze, en zo vertelde zij, ook haar kinderen. Het pakje stond al de hele dag op tafen en iedereen heeft enthousiast zitten raden wat er nou in zat. Waarom al die ophef? Het pakje oogt nogal euh oosters, maar een beetje in het ‘Pabo’-genre. Dus wees gewaarschuwd als je bij Tina besteld! Die oude buurvrouw op 3-hoog achter kan het maar beter niet aannemen…

Eigenlijk alles wijst zich vanzelf in de shop. Wil je een geurlamp, dan klik je op ‘decoratieve geurlampen’. Maar ook voor handtassen en leesbrillen met licht (ja, echt!) kun je bij Tina terecht. Ook het bestelproces is super simpel; je kunt er betalen met IDEAL maar ook bijvoorbeeld bij afhalen.

Ben je nog op zoek naar iets voor Moederdag of wil je jezelf eens iets bijzonders kado doen, denk dan eens aan Tina’s Boulevard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven