Review + winactie: Ixxi, een nieuwe manier van foto’s aan je muur

Een canvasfoto aan de muur, dat kennen we allemaal wel. Nieuw is het product Ixxi. Een systeem van vierkante ‘stukjes’ foto, die met elkaar een grote foto maken. Het is dikker en steviger dan een poster en veel dunner en lichter dan bijvoorbeeld een canvas of een foto in een lijst. De mogelijkheden met ixxi zijn eindeloos en dus is ixxi in ieder interieur toe te passen. Het is weer eens wat anders en dat vind ik dan weer leuk.

Uit je eigen collectie of uit de beeldenbank

Het is natuurlijk heel erg leuk om je eigen foto af te drukken en aan je wand te hebben, maar de beeldenbank van Ixxi leent zich er uitstekend voor om ook eens een kijkje te nemen. Van bekende schilderijen tot kunst en van prachtige fotografie tot vintage speelgoed. Maar je kunt ook experimenteren met beeld. Wat dacht je van een foto op te blazen tot pixels of maak een ixxi met je leukste Instagramfoto’s, want ook meerdere foto’s naast elkaar kan een geweldig geheel maken. De link ‘Inspiratie’ levert ook echt inspiratie op, dus neem daar zeker eens een kijkje als je op zoek bent naar iets origineels aan de wand in de studeerkamer, eetkamer, logeerkamer, kinderkamer of keuken.

Eenvoudig bestellen

Bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Je kiest hoe groot je de Ixxi wilt hebben, de hoeveelheid kaartjes waaruit je ixxi moet bestaan en je uploadt en bestelt de foto. De kosten voor zo’n ixxi vallen mij alles mee. Je hebt al een ixxi, bestaande uit 12 stukken voor € 26,50. Na je bestelling, heb je binnen vijf werkdagen je ixxi in huis.

Het in elkaar zetten volgens een stappenplan

In een mooie vierkante doos met de vierkante kaartjes waarop je foto gedrukt staat, een handleiding en voldoende ‘x-’ en ‘i’- stukjes, komt de bestelling binnen. De kwaliteit van de kaartjes is goed, maar lastig te omschrijven. Dik stevig papier, dat foto-papier overtreft en zoveel mooier en fijner aanvoelt dan karton, komt nog het dichtste in de buurt. Met een voorbeeld van de uiteindelijke afbeelding en op de achterkant van de kaartjes een nummering, kan het op volgorde leggen eigenlijk niet meer fout gaan. Daarna moet je de ‘x’en ‘i’ verbindingstukjes ertussen plaatsen. Je maakt je ixxi af door een strip aan de bovenkant te plaatsen. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van je ixxi recht op je muur te bevestigen. Dat bevestigen gaat met powerstrips, dat kan ik zelfs!

Wij mogen van ixxi.nu een kadobon t.w.v. €50,00 weggeven!
Beantwoord hiervoor deze vraag: Hoe groot zijn de afzonderlijke kaarten van ixxi?
Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden en de ´spelregels´ te volgen. Meedoen kan tot en met 26 mei 2012!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven