Strijkapplicaties en meer

Pimpen is het nieuwe woord in mijn vocabulaire. Ik pimp simpele kleding met een stoffen broche, een lintje hier of roezeltje daar en natuurlijk mogen strijkapplicaties ook niet ontbreken in dit verhaal. Ik heb er al heel wat op t-shirtjes gestreken.

Maar de applicaties van VAN IKKE zijn wel heel speciaal. Wat vond ik het moeilijk een keuze te maken tussen al dat moois! De full color applicaties zijn origineel en prachtig van detail. Er is ook een ruime keuze in velours applicaties en die zijn verkrijgbaar in wel 12 verschillende kleuren. Kies je plaatje en kies vervolgens de kleur die het moet krijgen.

Ik koos uiteindelijk voor de full color applicatie van het meisje op het leesplankje. Mijn eigen meisje gaat na de zomervakantie naar groep 3 en ik zocht een applicaties voor op de tas die ik voor haar ga maken. Maar ik had er ook zo eentje voor een van mijn zoontjes kunnen kiezen. De applicaties zijn echt superstoer met van die ouderwetse auto’s en vliegtuigen… Zie, ik had gewoon nog meer moeten bestellen!

Het bestellen ging makkelijk. Je kan er nu zelfs een gratis label van VAN IKKE bij bestellen. En voor betalen zijn er ook verschillende mogelijkheden. Geheel volgens verwachting bracht de post enkele dagen later de applicatie. Zelfs bijbehorende instructies stonden op een mooie kaart geprint en er was zelfs een bakpapiertje bijgeleverd. Wauw, ik was er klaar voor! En toen begaf mijn strijkijzer het… Zucht.

Het duurde even voor ik een nieuwe had en dat gaf me tijd de stof die ik wilde gebruiken om de applicatie op te strijken, nog te wassen. Zo blijft de applicatie ook echt plakken. En dat deed het! Bakpapiertje tussen de folie en het (niet te) hete strijkijzer en aanduwen maar. Binnen een minuut geef je een een t-shirt, tas, trui of wat dan ook een geheel nieuwe look. De tas die ik in gedachten had vergt nog wel wat werk, maar een prachtig leesplankje siert de klep alvast!

Heb je ook zin gekregen om de kleding van je kinderen of jezelf te pimpen? MamsatWork mag 3 kadobonnen voor www.vanikke.nl t.w.v. €20,- weggeven!  Doe dan mee met onze winactie en geef antwoord op de volgende vraag:  Wat is de slogan van Van Ikke? 

  • Stuur een e-mail naar winactie@mamsatwork.nl o.v.v. VAN IKKE  met hierin je adres en het antwoord op de vraag
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • Like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB)

Je kunt met deze winactie meedoen tot 1 juli 2012.

Deze review werd geschreven door Mijke van der Willik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven