Revitaltrax collageen poeder in mijn drankje én Vitamin-C Serum op mijn gezicht

Een paar maanden geleden testte ik het collageen poeder voor in een drankje van RevitalTrax. In mijn vorige blog lees je meer over die review na het gebruik van een paar weken. Nu publiceer ik nogmaals een blog, omdat ik nog steeds het RevitalTrax collageenpoeder gebruik, maar tegenwoordig ook in combinatie met een Vitamin-C Serum. Natuurlijk wil ik je graag mijn huidige ervaringen vertellen over deze producten.

RevitalTrax producten voor een betere huid en gezonder haar

Aangezien ik veel vaker verschillende producten uitprobeer om daar een review over te schrijven komt het niet zo heel veel voor dat ik de producten ook echt langere tijd achter elkaar gebruik. Ik blijf immers die zuinige Hollander die een opengemaakt product ook opgebruikt voordat ze weer aan iets anders begint. RevitalTrax collageen poeder gebruik ik echter inmiddels al een aantal maanden achtereen. Dat op zich zegt al iets natuurlijk. Daarnaast ben ik een aantal weken geleden gestart met het Vitamin-C Serum van RevitalTrax.

In het verleden maakte ik met testen wel eens voor- en na foto’s, maar dat is eigenlijk geen doen. Je moet op exact dezelfde manier, in dezelfde pose met dezelfde hoeveelheid licht een foto maken om een eerlijk vergelijk te hebben. Daarnaast kunnen foto’s ook maar gewoon bewerkt zijn, dus wat mij betreft zijn die niet écht interessant. Wat ik zelf wel interessant vind zijn de vele positieve reviews die ik over het collageen poeder van RevitalTrax lees.

RevitalTrax review

Mijn ervaringen met RevitalTrax collageen poeder

Na een paar weken gebruik was ik al voorzichtig positief over dit poeder. Nu ik het poeder inmiddels een paar maanden gebruik kan ik wel zeggen dat ik er een duidelijke mening over gevormd heb. Ik ben er blij mee. Heel blij zelfs.

Ik gebruik het RevitalTrax poeder niet meer elke dag, maar wel zo’n 20-25 zakjes per maand. Nadat ik het twee maanden iedere dag heb ingenomen vind ik het prima om eens een dagje over te slaan als dat nu eenmaal zo uitkomt. Ik denk dat de basis wel gelegd is namelijk 😉 . Het collageen poeder lijkt op mij de uitwerking te hebben waar ik naar op zoek was. Nee, mjn rimpels zijn niet weg. Jammer maar helaas… ik denk dat dat alleen maar lukt met een prikje hier en daar, maar daar voel ik niet zoveel voor.

Wél durf ik hardop te zeggen dat ik merk dat mijn rimpels wat zachter zijn geworden. De fijne lijntjes rondom mijn ogen zijn verminderd en de fronsrimpels op mijn voorhoofd lijken ook minder diep. Daarnaast straalt mijn huid meer uit zichzelf waardoor ik -met alleen wat mascara op- eigenlijk al tevreden ben met mijn spiegelbeeld.

Na een zware avond met hier en daar een glaasje alcohol is mijn gezicht overigens minder blij, daar kan blijkbaar geen collageen poeder tegenop 😉 .

Wat me naast de verbetering van mijn huid opvalt is dat ik minder last heb van haaruitval en dat mijn nagels duidelijk sterker zijn. Joepie! Ik kan je vertellen… de vervroegde overgang heeft bij mij zo zijn tol geeist als het gaat over haar, huid en ‘de onderkant’. Voor het laatste gebruik ik inmiddels de Silk’n Tightra en voor de eerste nu dus RevitalTrax.

Stiekem denk ik wel eens dat ik een ultieme test moet doen… Nu weer een aantal maanden stoppen met dit collageen poeder, om te kijken of ik dan weer terug bij af ben. Maar ik wil eigenlijk niet. Ik ben momenteel echt tevreden met mijn uitstraling en dat wil ik graag zo houden. De ultieme test laat ik dus mooi even achterwege.

Vitamin-C Serum als anti-aging toevoeging

Vanwege mijn enthousiasme over het poeder van RevitalTrax wilde ik ook graag eens een van hun serums proberen. Ik koos voor het Vitamin-C Serum als aanvulling. Tweemaal daags smeer ik een aantal druppels van dit serum op mijn droge en schone huid en masseer ik dit lichtjes in. Ik laat het vervolgens even intrekken en gebruik daarna mijn gewone dag- en nachtcrème als huidverzorging.

Ik vind het een heerlijk serum kan ik je zeggen. Het trekt goed in en het ruikt heel erg lekker. Het serum bevat geen alcohol, hormonen, parabenen of siliconen en daarnaast is het vegan. Niet geheel onbelangrijk vind ik. Door het gebruik van dit serum ziet mijn huid er frisser en strakker uit!

Vitamine C is belangrijk voor de vorming van collageen, vandaar ook dat dit serum van RevitalTrax een mooie combinatie is met het collageen poeder. Daarnaast geloof ik er ook in dat producten van eenzelfde merk elkaar kunnen versterken in hun werking. Nog een reden om dit serum lekker te blijven gebruiken.

Ook zelf eens ervaren? De verschillende RevitalTrax anti-aging producten vind je bij hen op de website. Vergeet ook niet te kijken naar de combinatiedeals. Koop je serum en collageen poeder sticks tegelijk dan ben je voordeliger uit als de losse verpakkingen!

1 gedachte over “Revitaltrax collageen poeder in mijn drankje én Vitamin-C Serum op mijn gezicht”

  1. Ik gebruik heel veel producten van revitaltrax (onderstaande producten) dus @ MamsAtWork ik zal ook zeker de rest gaan proberen
    En waarom gebruik ik de onderstaande producten? ik heb rosacea en mijn huid reageert hier heel goed op. Niet op de q10 creme trouwens.daar reageer ik niet goed op Dus MamsAtWork ik zal de rest ook uit gaan proberen als ik jou was
    Dagcreme retinol cream collageen, vitamine c serum de skin cleanser en de moisture cream,die laatste 2 zijn ook heerlijk. Oja ook body wash en de bodylotion. Die laatste is ook heel fijn. Trekt snel in . Moet wel zeggen de bus is ook snel leeg …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven