Revlie Schuit, working mam van week 39

fotocredits "Delis Photograpy"

Ik ben Revlie Schuit, 37 jaar en al 21 jaar samen met Arjan. Samen hebben we Sanne (9) en Ruben (5).

In 2000 ben ik mijn eigen bedrijf voor de Secretariële Dienstverlening gestart: Artifex Support. Ik was toen 25 jaar en ging er vol voor. Dat ging zo goed, dat ik in 2001 al personeel ging aannemen, een bedrijfspand betrok. In 2003 is Sanne geboren en ben ik wel parttime voor de zaak gaan werken. Maar als ondernemer, ben je nooit echt vrij. Dus de andere dagen werkte ik tussen de bedrijven van flesjes en luiers door. Prima te doen, als je zelf maar echt wilt dat het werkt. In 2001 is ook Arjan fulltime in de zaak erbij gekomen. In 2007 kwam Ruben erbij en werd het allemaal nog meer balanceren en ballen hooghouden. Maar nog steeds prima te doen. Samen runnen we de zaak & het huishouden nu. En dat bevalt me prima.

Daarnaast ben ik ook eigenaar van REVolution. Mijn creatieve kant. Ik heb een blog die best aardig bezocht wordt. Daar staan veel gratis tutorials op (een vilten hartjesbos maken, gehaakte regenboog beanie, een boom van MDF voor in een kinderslaapkamer).

Ik haak, naai, scrapbook en maak mixed media canvassen. Voor mijn gehaakte dekens of ipadsleeve schrijf ik complete stap-voor-stap beschrijvingen en die verkoop ik in mijn Etsyshop. Ik heb tutorials om mini-albums te maken, ik geef workshops, ik verkoop kaarten & A4 prints van mijn canvassen. Kortom: ik heb mijn handen vol, maar wel op mijn manier. Ik werk als de kids op school zijn. En ’s avonds. En als zij thuiskomen gaan we samen creatief aan de slag, of ze spreken natuurlijk met vriendjes af. Het huishouden doe ik tussendoor. Niet op vaste dagen, het gaat zoals het komt. En dat geeft veel vrijheid. Ik heb zelfs tijd om af te spreken met vriendinnen.

Als je dus graag wilt, kun je een hoop combineren. Laat de TV en Facebook eens een paar avonden voor wat het is, zul je zien dat je zeeën van tijd overhoudt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top