Rode wangen bij de Mickey’s Live Rockin’ Road show

Wat fijn vonden wij het dat we -naast de winactie die we even geleden hebben gehad-  ook zelf kaartjes hadden voor de Mickey’s Live Rockin’Road show! 

Onze oudste van 9 vond het overigens prima om thuis te blijven, maar de jongste van 4 was niet meer te stuiten. Een aftelkalender van Mickey moest haar ‘rustig’ begeleiden naar de dag dat we richting Amsterdam gingen. En gelukkig konden er wat vriendjes van haar mee dus het was een groot feest. Parkeren alleen al is daar een makkie in de RAI, en de rode loper lag uit richting de prachtige zaal waar we plaats mochten nemen. De geur van popcorn en allerlei anders lekkers kwam ons al tegemoet toen we binnenstapten en de belofte om in de pauze iets lekkers te gaan halen liet dus ook niet lang op zich wachten.

Om vier uur precies begon de show. We werden vooraf door een enthousiaste jongen gewaarschuwd dat er wat nep-rook in gebruikt zou worden maar dat daar niets gevaarlijks aan was. Verder maakte hij de zaal goed enthousiast en de gezichtjes van de kids om ons heen werden dan ook steeds meer gespannen voor wat komen zou. Er werd op commando al aardig wat geluid geproduceerd om ons heen. En eindelijk ging daar het rode zware gordijn open en verschenen Mickey, Minnie, Donald en Gooffy op het toneel om samen met ons op zoek te gaan naar talenten voor de talentenshow! Een maffe autotocht bracht de nodige avonturen met zich mee en zorgde er voor dat we langzaamaan de talenten mee mochten ontdekken. Drizella en Anastasia probeerden de aandacht te trekken om mee te kunnen doen, maar gelukkig waren onze Disney helden veel meer onder de indruk van Assepoester. Na een zoektocht ter vervanging van een lekke band kwam Teigertje in beeld geslingerd en ook Woody en Buzz Lightyear waren uiteindelijk van de partij.

De eerste 45 minuten zaten vol met vrolijkheid. Met regelmaat stonden de kids om ons heen te dansen en te zingen. Die van ons bleven een beetje in de buurt, maar er waren voldoende kindjes die het gangpad in schoten om daar volledig mee uit hun dak te gaan. Na een korte pauze van 15 minuten begon de talentenshow met de talenten die de Disney figuren op hun autoreis waren tegengekomen. De spits werd hierbij afgebeten door een paar talentjes uit de zaal die zich even op het podium mochten uitleven en voor mijn dochter was de topper van de talentenshow toch echt Assepoester die een mooie glitterjurk aangetoverd kreeg!

In totaal hebben we ons anderhalf uur lang vermaakt en kwamen onze kindjes de zaal uit met rode wangen en een hoop praatjes.  Dat maakte onze autorit vanuit Brabant meer dan de moeite waard. Als je de kans hebt en je hebt nog kinderen in de juiste leeftijd dan is deze wervelende show zeker aan te bevelen. Hij loopt nog tot 27 oktober en komt niet alleen in Amsterdam maar ook in Eindhoven, Enschede en Arnhem. En wil je ze alvast in de stemmen laten komen? Op de site van DisneyLive waar je ook de kaarten kan bestellen hebben ze tevens leuke kleurplaten!

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven