Roger & Gallet producten uit Parijs gewoon online te bestellen

Roger & Gallet, heb jij er al eens van gehoord? Misschien zegt het je zo niks… Maar als je zo’n Frans zeepje ziet weet je meteen waar we het over hebben. En voor de echte (en nieuwe) fans is er nu goed nieuws. Je koopt hun producten namelijk gewoon online. Webshop Skinpharma is vanaf nu dé exclusieve online aanbieder van Parijse merk ‘Roger et Gallet, Paris’.

Ze zijn wereldberoemd en worden ondermeer gebruikt in de tophotels van Parijs én door de Engelse Queen Elizabeth; de zeepjes van het legendarische parfumeriehuis Roger et Gallet, Paris. Vanaf nu hoef je niet langer naar Frankrijk te reizen om van deze prachtige zeepjes en andere heerlijk geurende verzorgingsproducten van Roger & Gallet te genieten. Je bestelt ze nu makkelijk én snel bij Skinpharma.

Lees ook: Zelf zeep maken? Het kan, met DIY soap

Wat maakt producten van Roger & Gallet zo bijzonder?

De verzorgingsproducten van Roger & Gallet zijn al sinds 1862 befaamd. Het Parijse parfumeriehuis staat bekend om hun meesterlijke composities van de meest authentieke en verfijnde geuren, geïnspireerd op planten, bloemen en essentiële oliën uit exotische tuinen van verschillende werelddelen.Binnen de verschillende Roger & Gallet-geurlijnen vind je eau de toilettes, eau de colognes, bad- en douchegels, bodysprays, bodycrèmes en bodylotions. Met hun klassieke Art Deco uitstraling voeren ze je mee naar de weelde en luxe van het Parijs tijdens ‘La Belle Epoque’.

Vooral de ronde zeepjes van Roger & Gallet zijn wereldberoemd; prachtig verpakt in gekleurd vloeipapier en voorzien van een zegel. Al sinds het begin worden ze volgens traditioneel en ambachtelijk recept gemaakt. De unieke samenstelling van de zeepjes zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en ze altijd heerlijk blijven ruiken.

Skinpharma, beyond the cover!

Webshop Skinpharma gaat vanaf nu dus de producten van Roger & Gallet aanbieden. Skinpharma is nu de grootste online aanbieder van alle producten van Roger & Gallet, Vichy, La Roche Posay, Eucerin, Somatoline, Inneov, Babé en Pupa.

Met het steeds groter wordende aanbod in verzorgingsproducten, wordt het voor consumenten steeds lastiger de juiste producten te kiezen. Skinpharma onderscheidt zich van andere aanbieders door klanten te ondersteunen bij hun productkeuzes. Door duidelijke én eerlijke productinformatie te bieden, zowel via de website als via de klantenservice, wil Skinpharma zo de schakel zijn tussen het product en de klant. Heb je behoefte aan meer informatie over producten? Dan zijn ze altijd te benaderen. Maarre, dat lijkt ons bij deze fijne zeepjes uit Parijs niet nodig 😉 .

Lees ook: 8 Tips voor het inrichten van je kleine badkamer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven