Romantisch weekendje weg voor 2: bijkomen van de zomervakantie

We hebben er weer lang op moeten wachten, maar eindelijk zitten we dan midden in de vakantieperiode. Wat zijn jullie plannen? Al weggeweest, of mag je nog? Wordt het een vliegreis, of ga je met de auto richting de zon? Bij ons staan er 2 weekjes camping op de planning én op het eind van de vakantie een romantisch weekendje weg.

Wij gaan nog voor het ‘ouderwetsche’ kamperen, maar dan iets luxer zeg maar. Dit keer niet helemaal back to basic, wat we overigens ook graag doen hoor. Daar kan ik ontzettend van genieten, maar ergens is het ook wel een beetje afzien. Na jaren kamperen loop ik nog steeds liever niet met een wc-rol over de camping 😉 . Herken je dat? Maar voor de kids is het heerlijk, die genieten van ultieme vrijheid met leeftijdsgenootjes. En als de kinderen zich vermaken, geldt dat voor papa en mama natuurlijk ook. Toch weet ik nu al dat ik na al dat kampeerplezier en 6 weken vakantie van de kinderen ook onszelf ga verwennen met een romantisch weekendje weg… met z’n 2’en dus 😉 .

romantisch weekendje weg

Een romantisch weekendje weg: even geen vakantiestress

Je hoort me er echt niet over klagen, maar vakantie vieren met het hele gezin levert toch altijd een klein beetje stress op. Terwijl je van plaspauze naar plaspauze rijdt. Hebben we alles wel ingepakt? Heeft iedereen genoeg schone onderbroeken? En: als het maar goed weer blijft, want hele dagen regen is meestal niet best voor de onderlinge verhoudingen, zéker niet met kinderen. En wat dacht je van al die kilo’s was bij thuiskomst? Zodra je je jeugd ontgroeid, krijgt op vakantie gaan ook een andere lading. Je lang-leve-de-lol fase is voorbij zodra die van je kinderen begint! Des te meer een reden om jezelf af en toe een beetje te verwennen. En daarom plan ik voor mij en manlief vast een romantisch weekendje weg als de vakantie er straks weer op zit. Kunnen we mooi een beetje bijkomen. Meer tips voor een romantisch weekendje weg vind je hier.

Na de camping tijd voor wat luxe

Op de camping is heerlijk, maar tijdens ons romantisch weekendje weg gaan we voor luxe alom. Dat hoeven de kids toch niet te weten 😉 . En bovendien, een weekendje bij opa en oma is ook behoorlijk all inclusive voor hun. Onze keus is gevallen op een weekend Bergen op Zoom. Dat ligt in Brabant, tegen de Oosterschelde en Zeeland aan. Je zit dus in een uurtje op het strand, of op een rondvaartboot door natuurgebied de Biesbosch. En mocht het weer tegenvallen dan hoef je je hotel niet eens uit als er een goede wellness bij zit. Dus dat staat ook op ons wensenlijstje. En uiteraard hoor je me ook niet klagen over het pakket chocolade wat in het arrangement zit!

romantisch weekendje weg

Hotel de Draak

Nu onze eigen draakjes in Resort Opa & Oma zitten, kunnen we volop genieten van een heerlijk ontbijt en diner, en toegang tot de wellness bij Hotel de Draak. Zo’n 3-ganger diner is toch weer heel wat anders dan de BBQ op de camping.

Bij Weekendesk reserveer je er een kamer voor 2. Natuurlijk mag je ook je kids meenemen, mocht je niet op een romantisch weekendje weg zitten te wachten. Maar dat kunnen we ons moeilijk voorstellen 😉 . Bovendien moet je je er dan wel op voorbereiden dat het chocoladepakket dat je bij je weekend krijgt sneller op is dan je lief is… en ook het welkomstgeschenk zou wel eens geconfisqueerd kunnen worden.

Toe aan nog wat extra romantiek in je relatie? Hier vind je meer tips.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top