Gratis verblijf tijdens de Ronde van Frankrijk

Het is eigenlijk een perfect vaderdagcadeau bedenk ik me nu, een gratis verblijf van 18 t/m 21 juli voor 2 personen om naar de Ronde van Frankrijk te gaan kijken. Ik vertel je er hieronder alles over en als het je iets lijkt dan zou ik zeker meedoen met de actie.

ronde van frankrijk, pyreneeën
Stockfoto van Tour de France, door Radu Razvan

De Ronde van Frankrijk bekijken met Yelloh! Village

Hoe vet is dat? Deze actie wordt georganiseerd door Yelloh! Village en betreft een heel uitgebreid arrangement met vlucht, verblijf, huurauto én een VIP arragement. En dat alles om de etappe van de Tourmalet te bekijken. Wie wil dat nu niet?

Als je meedoet kan je uiteraard de trip voor jezelf winnen, maar je kan hem ook cadeau geven aan je partner als je zelf niet zo’n liefhebber bent. Feit is dat de reis voor 2 personen is, dus samen genieten is ook een optie.

le lavedan camping Yelloh Village

Yelloh! Village als organisatie

Dat ze bij Yelloh! Village weten hoe ze een verblijf aangenaam kunnen maken, daar heb ik inmiddels zelf wel ervaring mee. Zo hebben wij een aantal jaren geleden als eens op een luxe camping aan de Middelandse zee gezeten. Van Yelloh! Village. Eenheerlijke omhgeving, maar ook een heerlijke camping waar alles tot in de puntjes geregeld is. En ook in de baai van de Somme hebben we genoten van hun gastvrijheid. Feit is dat je bij deze organisatie er vanuit kan gaan dat je ontzorgd wordt. En daar houden wij wel van tijdens onze vakanties.

Winactie etappe van Ronde van Frankrijk

En nu kan jij dus een mooi reisje winnen als je meedoet aan de quiz die ze opgezet hebben voor de Ronde van Frankrijk. In het kort omschrijf ik even wat je kan winnen:

  • Een verblijf op camping Le Lavedan in Frankrijk van 18 tot 21 juli 2019
  • Vlucht vanuit Amsterdam of Brussel naar Toulouse
  • Huurauto tijdens je verblijf
  • VIP pakket op de camping
  • VIP toeschouwer voor de Ronde van Frankrijk, etappe van de Tourmalet (vanuit het Wielerdorp, met lunch, champagne en nog veel meer)!

Deelnemen doe je zo: Doe mee aan de quiz die Yelloh! Village op haar website heeft staan. Hier komen een aantal Tour de France gerelateerde vragen voorbij die je moet invullen. Uit alle deelnemers wordt door hen de winnaar getrokken.

camping le lavedan, yelloh Village

Wat kan je nog meer doen in de buurt van Camping Le Lavedan?

De Ronde van Frankrijk staat uiteraard vast gepland voor zaterdag de 20e. Op de andere dagen heb je echter nog wat tijd over om te genieten van het heerlijke Frankrijk en te ontspannen. Wil je graag ook nog wat van de omgeving zien dan kan je eens kijken naar onderstaande:

  • Ga naar Pic du Midi de Bigorre, een nationaal natuurmonument, met een fantastisch panoramisch uitzicht over de Pyreneeën.
  • Breng een bezoek aan Lourdes wat op nog geen 15 minuten rijden ligt van camping Le Lavedan
  • In het aantrekkelijke stadje Bagnères-de-Bigorre komen historie, cultuur en natuur samen. Je kan hier een kijkje nemen in de grotten van Médous bijvoorbeeld en zelfs een ondergronds boottochtje maken!
  • Toch liever nog wat genieten van de natuur na de Ronde van Frankrijk? Dan breng je een bezoek aan het National Park van de Pyreneeën. Maak mooie wandelingen en ontdek de Pont d’Espagne.

Al met al keuze genoeg om nog wat andere leuke dingen te doen tijdens je verblijf op deze camping van Yelloh Vilage en het bekijken van de Ronde van Frankrijk. Heel veel succes met je deelname in ieder geval!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven