Roodkapje en de knuffel wolf

De dagen zijn korter, de nachten langer. De winter is in aantocht en dan naarmate het buiten kouder en donkerder wordt, worden binnen de kaarsjes en open haard aangestoken en het huis gehuld in een warme deken van gezelligheid. De wintertijd is ook de ideale tijd voor cadeautjes en om gezellig met de kinderen weer eens een goed sprookjesboek erbij te nemen en lekker voor te lezen.

Lieve knuffels

Is jouw kind helemaal gek op sprookjes? Dan is Roodkapje een echte klassieker die je niet over hoofd kunt zien. En zelfs voor kinderen die bang zijn voor de wolf hebben we goed nieuws! De knuffelwolfjes van Ebulobo zijn zo ontzettend schattig, daar is geen enkel kind bang voor. Vooral de activiteiten wolf is helemaal te gek. Red roodkapje snel uit de buik van de wolf door de rits open te maken en vergeet vooral haar mobieltje niet (want ja, heel erg anno 2012 gaat ook Roodkapje met haar tijd mee). Toch liever zo’n mooie Roodkapje pop? Dan ben je ook bij Ebulobo aan het juiste adres. Maar ook Lilliputiens heeft een heel mooie omkeerbare Roodkapje pop voor onze kleine Roodkapje liefhebbers.

Sprookjeskamer

Voor de allergrootste Roodkapje fans is het zelfs mogelijk heel de kamer om te toveren in een Roodkapje kamer. Want Roodkapje is hot en weer helemaal terug van weggeweest. Nouvelles Images en Forwalls hebben allebei prachtige Roodkapje muurstickers voor kinderen in hun assortiment. Ben je toch niet zo’n fan van het meisje met de rode cape? Toch liever een prinsessenkamer of stoere ridderkamer? Dat kan uiteraard ook! Met een mooie prinsessen muursticker of stoere ridderstickers heb je in een handomdraai je kamer omgetoverd in een echte sprookjeskamer!

Shop nu deze sprookjesachtige spulletjes in de leuke webwinkel Hippebeestjes.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven