Rosacea, mamsatwork lezeressen testten Gladskin Rosacea

Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening in het gezicht die vaak zo rond het dertigste levensjaar begint en veel vaker voorkomt bij vrouwen dan bij mannen. Het lijkt op een soort blozen, zeker als je van een afstandje kijkt, maar de verschijnselen zie je terug als verwijde bloedvaatjes en bulten of puistjes.

rosacea
Voor de behandeling met Gladskin Rosacea

Mogelijke oorzaken Rosacea

Extreme temperaturen kunnen een duidelijk effect hebben maar ook eten en drinken heeft effect op de ernst van rosacea. Gekruid eten, koolhydraat rijk voedsel en ook alcohol kunnen een rol spelen en ook van wijn, chocolade, tomaten, cayennepeper, hete saus, gemarineerd vlees, citrusvruchten, kaas en koffie is bekend dat zij rosacea kunnen verergeren. Dat is een hele waslijst.

Daarnaast doen ook stress en extreme vermoeidheid een duit in het zakje. Helaas is rosacea niet te genezen, maar in veel gevallen wèl te behandelen. Heb jij last van een rode huidirritatie in het gezicht en denk je dat het rosacea is? Laat daar dan in ieder geval een arts of dermatoloog naar kijken.

Wat kan je doen aan Rosacea

Op je huid leven miljarden bacteriën. De goede zijn belangrijk voor de bescherming en optimale conditie van je huid. Maar er zijn ook slechte bacteriën op je huid die ontstekingen kunnen veroorzaken en roodheid en irritatie bij rosacea verergeren.

Een tijdje geleden werden we benaderd door Gladskin met de vraag of we Gladskin Rosacea wilden testen. Nu heb ik zelf nergens last van, maar veel lezeressen reageerden dat zij graag wilden testen. Zo gezegd, zo gedaan. We hebben er een aantal lezeressen uitgepikt en die zijn aan de slag gegaan met Gladskin Rosacea, uiteraard na uitvoerige briefing van Gladskin.

rosacea
Nà de behandeling met Gladskin Rosacea

Gladskin

Gladskin is het enige product ter wereld dat de goede bacteriën intact laat en de slechte gericht aanpakt. Dankzij het unieke bestanddeel Staphefekt™ kunnen ontstekingen worden voorkomen. Het resultaat: een rustige huid en vermindering van roodheid en irritatie.
Je hebt wel geduld nodig. Consequent 2 tot 3 maal daags smeren is belangrijk. Daarnaast dien je het minimaal 4 tot 6 weken vol te houden, dus het is echt even doorzetten. Bij sommige personen treed er snel een verbetering op, en bij andere duurt het langer. De klachten kunnen zelfs in eerste instantie wat toenemen omdat je huid moet wennen aan de werking van Gladskin. In een enkel geval werkt het helaas niet. Dan blijkt de Staphylococcus aureus-bacterie geen rol te spelen bij de rosacea die jij hebt. Aangezien Gladskin zich alleen richt op deze bacterie, zal je in dat geval geen effect ervaren.

Resulaten Rosacea reviewers

Threa: Na een aantal middeltjes via de dokter gehad te hebben, waar ik allergisch op reageerde, via de drogist wat niks hielp, heb ik nu eindelijk iets wat wel helpt. Omdat ik de crème gebruikte, welke koel bewaard moest worden en het bij ons in de badkamer redelijk warm is, lag de crème in de koelkast. Hierdoor vergat ik wel eens te smeren. Het is wel van belang om te blijven smeren, anders komt het weer terug.

Het viel mijn schoonheidsspecialiste zelfs op, dat mijn huid een stuk rustiger was 😉 . Het fijne is, dat je het gewoon naast je andere dag/nachtcrème kan gebruiken. Kortom de tube is nog niet leeg, dus ik blijf nog even lekker smeren.

Joyce: Ik heb last van een rode,gevlekte huid met ontsierde rode adertjes op mijn wangen.

De crème is prettig, ruikt goed. Ik vind het wel een nadeel dat je de andere crème in de koelkast moet bewaren. Dan vergeet ik hem vaak. Na een paar weken is mijn huid rustiger geworden met af en toe nog wel eens uitschieters. Ook jeukt mijn huid niet meer zo. De huid boven mijn ogen is wel nog erg gevoelig, maar mijn wangen zijn egaler geworden.
Ik heb niet het idee dat deze crème genoeg is voor mij in de winter. Dan moet de crème iets vetter zijn zonde mijn huid dicht te smeren.

Miranda: Nadat ik de gebruiksaanwijzing gelezen had ben ik begonnen. 2 keer per dag gebruiken dat was voor mij al wennen omdat ik door mijn gevoelige huid maar 1 keer per dag dagcrème gebruik.
Na een week of 3 a 4 kreeg ik van iemand te horen dat ik blaasjes/bultjes op mijn gezicht kreeg. Ik dacht in eerste instantie oke? En na goed in de spiegel gekeken te hebben zag ik het ook. Maar goed ik was een product aan het testen dus misschien hoorde dat er wel bij? Het zou immers 6 weken kunnen duren voor goed resultaat. Ook kreeg ik rond die tijd een puistje. Zou ook kunnen, heb ik wel vaker last van maar naar een paar dagen kwamen er nog een aantal. Toen ben ik de andere tube gaan gebruiken want misschien was deze iets te vet voor mijn huid.

Ik kan niet echt zeggen dat ik resultaat zie. Misschien zelfs eerder een rodere huid. Maar dit kan ook door weer komen. Dus al met al. Prima (dag) creme maar voor mij niet meer dan dat. 

Lonneke: “Wat is er in godsnaam met jouw gezicht aan de hand?”, dat was het eerst wat een collega tegen me zei toen we elkaar tegenkwamen in de lift op kantoor. Ik was 9 weken zwanger en ik leek niet meer op mezelf. Een rode vlinder had zich op mijn gezicht gevestigd samen met acne. Ik kon wel door de grond zakken.

Vier jaar later, honderden euro’s (uitgegeven aan laserbehandelingen en crèmepjes) lichter is de rosacea nog steeds aanwezig. Een paar weken geleden kreeg ik de kans om de rosacea crème van Gladskin te testen en deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

De crème dient in de ijskast te worden bewaard en dat is eigenlijk heel fijn. Na het aanbrengen van mijn (speciale) dagcrème voelt het heel fijn om de zachte koele crème aan te brengen. En je hebt er maar weinig van nodig waardoor je langer lijkt te doen met de crème. En dat is best fijn, want ook hier is een prijskaartje aan verbonden. Zeker omdat je het naast je regulieren dag- en nachtcrème gebruikt. Maar eerlijk is eerlijk. Mijn huid lijkt rustiger, al moet de grote weeromslag nog komen en ben ik vooral erg benieuwd wat dit gaat brengen. Maar so far so good!

Martine: Ik heb 4 weken lang 2x per dag de creme gesmeerd. Toen ik begon te smeren was mijn huid redelijk rustig. Maar dat veranderde jammer genoeg heel snel. Binnen 3 dagen werd mijn huid vuriger en bobbeliger. Ik ben blijven smeren en dat kostte me moeite omdat het er steeds slechter uit zag.
Wat me erg opviel was dat mijn huid door het smeren van de creme heel erg droog werd. Echt velletjes en schilvers in mijn gezicht en dat had ik daarvoor niet! De ontstekinkjes en het vurige rood werd niet minder maar meer, ook kreeg ik er jeuk bij. Dus na 4 weken ben ik echt gestopt omdat ik helemaal geen verbetering zag, eerder een verergering. Nu heb ik een hele gevoelige huid, mischien dat dat meetelde. Ik ben wel nieuwsgierig naar de ervaring van de anderen.

Mandy: Al tijden heb ik antibiotica gebruikt, helaas zonder resultaat. Ik had er dan ook niet veel vertrouwen in, maar ben blij dat ik mee heb mogen testen. De uitslag is een stuk minder en ik voel me meer een stuk zekerder. Erg fijn.

Yvonne: ik heb niet zoveel bultjes maar mijn huid is wel heel gevoelig en voelt brandering aan. Het spul van de dermatoloog bleek helaas niet zo goed te helpen, dus ik ben blij dat ik mee kon testen. Na drie weken consequent smeren gaat het al een stuk beter en is het rood (bijna) weg. 

 

 

rosacea post

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven