RVS broodtrommel en thermos schoolbeker die tegen een stootje kan

Helemaal blij word ik van de nieuwe RVS broodtrommel en thermos schoolbeker van Green Jump! De nieuwe lunchbots broodtrommel is er nu ook met een gekleurde deksel wat de stoere RVS trommel nog leuker maakt. Deze trommels met verschillende vakjes zijn ideaal voor mee naar school maar ook voor mee naar je werk of een dagje uit. Ze zijn gemaakt van duurzaam stevig RVS, een materiaal wat geen nare geurtjes of smaakjes opneemt. Tevens kan het tegen een stootje zodat je niet elk schooljaar een nieuwe broodtrommel hoeft aan te schaffen. En wat zeker ook fijn is: ze zijn heel makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn ze niet zo trendgevoelig en bestaat de kans dat je ze volgend jaar gewoon weer mee mag geven aan je kind 🙂 .

RVS broodtrommel

Stoere schoolbeker bij dito RVS broodtrommel

Bij een mooie broodtrommel hoort ook een stoere schoolbeker. De schoolbekers van Klean Kanteen waren al 1 van onze favoriete bekers en nu is er ook een thermos schoolbeker uitvoering. Handig als je een smoothie of bijvoorbeeld melk koud wilt meegeven of een lekkere warme kop thee voor tussen de middag. De thermos schoolbekers houden hete drankjes 6 uur warm en ijskoude drankjes maximaal 24 uur koel. En heel fijn, door de lekdichte dop hoef je je geen zorgen te maken om natte schooltassen. Wat ons betreft is dit de ideale schoolbeker voor onze kinderen!

Ook handig: een thermosfles of thermoskan

Een thermosfles of thermoskan van roestvrijstaal is net zo onmisbaar. Je kunt er van alles in doen! Denk bijvoorbeeld aan je kind wat gaat overblijft op school en graag een warm kopje thee drinkt. Of misschien drinkt het dan juist liever een fris glas sap of een koel bekertje water! Net zo gemakkelijk bewaar je er een portie fruit in of heet water om later een flesje melk voor je baby te maken. Je kunt er zelfs een warme maaltijd in doen voor je dreumes.

Op de blog van Green Jump vind je trouwens ook een handige keuzehulp om te kijken welke beker voor jou het handigste is: Welke schoolbeker lekt niet? Lekdichte rvs of glazen schoolbekers. Altijd goed om even van te voren te checken toch ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven