Sacla Italia: een online adres waar je écht Italiaans leert koken

Nederland leert de échte, pure Italiaanse keuken kennen met het boek ‘Heerlijk. Puur. Italië’.  Met het Italiaanse inspiratieboek wordt écht iedereen in mum van tijd expert in de Italiaanse keuken. Dit boek staat vol met originele en eenvoudige recepten, begeleid met prachtige sfeerfoto’s, interviews, tips van de bekende Nederlands-Italiaanse kok Nicoletta Tavella en verhalen over het groene gebied de Piemonte. En je krijgt het gratis bij 3 producten van Sacla Italia!

Ken jij het merk al? Je vindt het gewoon in de schappen van je supermarkt. Maar het is zoveel meer dan een producent van pastasaus. Sacla Italia brengt letterlijk de Italiaanse keuken naar Nederland. En ze stoppen niet bij een potje saus 😉 .

Lees ook: Surinaams eten? Maak ook eens roti pannenkoeken!

Sacla Italia: little Italy in ons kikkerlandje

Een Italiaanse schoonmoeder: aan de ene kant moet je er niet aan denken. Het kunnen nogal pittige tantes zijn 😉 . Maar aan de andere kant: dat geldt ook voor hun pasta’s. Hun pizza’s. En hun gerechten boordevol verse groentes. En daar lik je dan je vingers weer bij af 😉 . Maar troost je: Italiaans koken kan je leren. En daar heb je dus helemaal geen pittige Italiaanse schoonmoeder voor nodig. Sacla Italia valt graag voor haar in 😉 .

Op de website van Sacla Italia vindt je niet alleen een overzicht van hun assortiment Italiaanse producten… Maar ook héél veel Italiaanse recept inspiratie! Om lekker mee aan de slag te gaan in de keuken. En reken maar dat je je direct in Toscane waant 😉 .

Heerlijk Puur Italië

En nu is er dus ook een fijn receptenboekje van Sacla Italia! Getiteld: Heerlijk Puur Italië. En dat is natuurlijk precies hoe wij, nuchtere Hollanders, het land graag zien. Met een pure keuken, vol verse producten.

Het boek ontvang je gratis bij 3 Sacla producten bij een geselecteerd aantal supermarkten in Nederland. Vanaf dinsdag 30 oktober is het ook te bestellen op de website van Sacla. Dit kan door een kassabon te uploaden waaruit blijkt dat je drie sacla producten hebt gekocht.

Winnen?

MamsatWork mag 2 van deze prachtige boeken weggeven! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is te vertellen hoe de Nederlandse Facebookpagina van Sacla Italia heet.

De winactie loopt tot en met 1december. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven