Safari Resort Beekse Bergen; slapen tussen de wilde dieren!

0

Voor wie zo graag eens tussen de wilde dieren wil slapen… we hebben goed nieuws! Je hoeft hiervoor niet meer naar Africa maar kan gewoon bij het Safari Resort Beekse Bergen terecht. Overnachten in een huisje tussen de leeuwen, giraffen, zebra’s, gnoes, neushoorns en nog veel meer wilde dieren. Hoe fantastisch is dat?

Het Safari Resort Beekse Bergen opent haar deuren in april 2018 en is dan klaar om het grote publiek te laten overnachten in prachtige lodges tussen de wilde dieren.

Safari Resort de Beekse Bergen

Ze zijn al even bezig met het bouwen van dit resort en ik heb het min of meer ‘op de voet’ gevolgd. Waarschijnlijk omdat ik een soort van zwak heb voor de Beekse Bergen. Ik vind het een van de mooiste dierentuinen die we kennen in Nederland en ga er dan ook graag naartoe. Zelfs in de winter is het daar goed toeven. Zo zijn we eerder al bij Africa by Light geweest en ook dit jaar hebben we de Winterdroom in de Beekse Bergen bezocht.

Verder hebben we jaren op de camping van de Beekse Bergen gestaan en heb ik ook al eens gekeken naar het vakantiepark. Maar dit Safari Resort Beekse Bergen is toch wel de kers op de slagroom!

Wij gaan het dan ook als een van de eersten ervaren en ik kan bijna niet wachten, zoveel zin heb ik erin. Lijkt het jou ook wat, tussen de wilde dieren overnachten? Hieronder vind je alle informatie en na ons verblijf zal ik je uiteraard precies vertellen hoe we het gehad hebben!
safari resort beekse bergen

Safari resort Beekse Bergen; de accommodaties

Je kan in het Safari Resort overnachten in verschillende accommodaties. In totaal worden er ruim 400 accommodaties gebouwd. Lodges voor het hele gezin, maar ook safaritenten of een boomhut met een heuse bedstee erin. Aan alles is gedacht.

 • Lodge; 6 personen
 • Lodgeplus; 8 personen
 • Kidslodge; 6 personen
 • Groepslodge; 14 personen
 • Boomhut; 6 personen
 • Safaritent; 6 personen
 • Safaritent plus; 8 personen

Leuk detail ook: het interieur van de accommodaties van het Safari Resort Beekse Bergen is afgestemd op de stijlen van vier Africaanse stammen, de Himba, de Gurunsi, de Ndebele en de Mursi. Mooie manier om ook nog een beetje cultuur te snuiven .

Alle bovenstaande accommodaties van het Safari Resort zijn geïnspireerd op de Africaanse natuur en liggen verspreid tussen de savannes en de leeuwenvlakte. Handig is ook dat je tijdens het boeken van je accommodatie aan kan geven of dat je liever aan de leeuwenvlakte zit of bij de savanne.

safari resort beekse bergen plattegrond

Zo is de kans groter dan een van je kinderen met zijn neus tegen het raam van je lodge geplakt zit om zijn lievelingsdieren te spotten.

Tip: Je verblijf boeken op het Safarie Resort Beekse Bergen kan hier.

Welke dieren vind je allemaal op het Safari Resort?

In het begin noemde ik al een aantal dieren op die je hier treft, maar voor de volledigheid zal ik het hele rijtje even voor je opnoemen. Je slaapt in dit resort van de Beekse Bergen tussen de:

 • Zebra’s
 • Zwarte en witte neushoorns
 • Leeuwen
 • Zeboes
 • Wattoesirunderen
 • Net- en Nubische giraffen
 • Dromedarissen
 • Struisvogels
 • Elandantilopen
 • Gnoes
 • Waterbokken

Afgelopen januari mochten de eerste dieren hun nieuwe savanne gaan verkennen, hieronder een leuk filmpje van het Safari Resort Beekse Bergen met die beelden .

Wat is er allemaal te doen in het Safari Resort?

Naast dat je tussen de wilde dieren verblijft in het Safari Resort Beekse Bergen is er nog veel meer te doen als je hier je verblijf boekt.

 • Verwarmd zwembad
 • Ranger Basecamp met activiteiten
 • Pamoja Lounge

Zwemmen in Maji Springs

In Karibu Town is een lekker verwarmd zwembad met een avontuurlijke waterspeeltuin waar de kids zich lekker kunnen uitleven.

Ranger Basecamp

Dagelijks worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de rangers waar de kinderen aan mee kunnen doen. Knutselen, dansen en spelen hoort daar uiteraard bij, maar wat nog veel leuker is, is dat er ’s avonds bij eenkampvuur door de ranger een spannend verhaal vertelt wordt én dat de dag wordt afgesloten met het naar bed brengen van de olifanten of andere dieren, hoe cool!

Pamoja Lounge

In de Pamoja Lounge bij het Safari Resort Beekse Bergen kan je gezellige met je gezin een potje bowlen in Africaanse sferen. Om helemaal in stijl te blijven hoor je hier Africaanse muziek (drums) en kan je hier ook je inwendige ik verwennen met wat lekkers te drinken en te eten.

Geen zin om zelf te koken maar wil je liever gezellig een hapje eten dan kan dat in restaurant Moto. En bij lekker weer ga je hier natuurlijk op het terras zitten zodat je ook op de Savanne uitkijkt tijdens het eten.

Gratis attractiepas bij je verblijf

Uiteraard kan je in je accommodatie gebruik maken van gratis wifi en ontvang je ook de gratis attractiepas bij je verblijf. Met de attractiepas kun je gratis en onbeperkt naar:

Net als bij ons verblijf in het Vakantiepark Dierenbos, daar kregen we ook zo’n pas bij ons verblijf. Hartstikke leuk natuurlijk, maar je gebruikt hem waarschijnlijk alleen maar als je wat langer verblijft, dat wel. Voor meer informatie en extra tips over een goedkoop weekendje weg met je kinderen kan je ook bij Gezinopreis lezen.

Wil je ook graag een keer tussen de wilde dieren slapen op het Safari Resort van de Beekse Bergen? Boek hier je verblijf.

DELEN
Joyce van de Pas
Druk, druk, druk. Bij mij zit er te weinig uren in een dag. Herken je dat? Ik ben getrouwd en heb 2 schatten van kinderen die ik ook graag zo nu en dan achter het behang zou willen plakken. Daarnaast ben ik zelfstandig ondernemer, eigenaar van MamsatWork.nl, en van Zazou.eu een webshop met hippe kinderkleding. Heb je vragen voor me? Mail me, ik geef je graag antwoord.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER