Lekkere vitamine voor kinderen, ze bestaan! Sambucol vlierbessen beertjes

Zorgen dat je kids genoeg vitamientjes binnen krijgen: dat blijft vaak toch een strijd als dat uit de gewone groene groenten moet komen. Hoewel ieder kind groot en sterk wil worden, valt het niet altijd mee om er de juiste groeistoffen in te krijgen. Want dingen die gezond zijn, zijn volgens veel kindjes niet lekker. En dingen die lekker zijn, zijn juist weer niet zo gezond. Ben jij ook dag in dag uit in de weer om er bij jouw kind wat vitamines in te krijgen? Of kwakkel je zelf met je weerstand? Dan kan je voor extra vitamines gaan. Vitamine voor kinderen heb je uiteraard in alle soorten en maten. Wij reviewen de vitamine met vlierbessenextract van sambucol. De winter komt er weer aan, en dan kan je wel een sterk immuunsysteem gebruiken. Laat de vlierbes daar nou heel goed voor zijn 🙂 .

vitamine voor kinderen, sambucol

Lees ook: Gezond eten met kinderen: etenst(r)ijd)!

De vlierbes(t)

Aan vlierbessen wordt al eeuwenlang een geneeskundige werking toegeschreven. Zo waren de oude Grieken al fan van het paarse besje. Ook anno 2016 is de vlierbes, na een periode van mindere populariteit, weer helemaal terug. Niet voor niks, want het is echt een gezond vruchtje. Het versterkt je immuunsysteem. De vlierbes zit boordevol anti-oxidanten en werd ook gebruikt om wonden mee te behandelen. Maar je kan er ook een gezonde (en lekkere!) jam van maken. O ja, en dan is er nog jenever. Maar da’s dan weer ietsje minder gezond 😉 . En ook niet écht een aanrader om aan je kinderen te geven natuurlijk. Dat is bij Sambucol gelukkig wel anders.

Lees ook: mijn peuter wil niet eten, maar zo werkt het toch!

Sambucol: speciale vitamine voor kinderen

Dat vitamine en kinderen niet altijd goed samen gaan weten ze bij Sambucol wel. Bovendien is de kans groot dat je kinderen hun neus ophalen als je ze een schaaltje vlierbessen voorzet. Gelukkig los je dat nu makkelijk op met de vitamine voor kinderen met vlierbessenextract van Sambucol. Ze zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De vitamine zitten in een beer-vormig potje, waardoor het al een stuk leuker wordt om ’s morgens een vitamientje te pakken.

vitamine voor kinderen, sambucol

De vitamines zelf hebben ook de vorm van een klein beertje. Daar worden ze dus beresterk van! Bovendien smaken ze ook nog eens heel erg lekker. Hier wordt er gewoon om een beresnoepje gevraagd!

Het wordt haast verleidelijk om het potje in één keer leeg te snoepen, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Geef je kinderen niet meer dan 2 kauwtabletten per dag. Omdat ze zo lekker smaken, kan je ze misschien toch beter buiten het bereik van je spruiten bewaren.

Tip: Sambucol vind je onder andere bij de Tuinen

 

Vitamines voor vaders en moeders

Ook voor volwassenen heeft Sambucol een voedingssupplement met vlierbessenextract ontwikkeld. Geen kauwtabletten, maar een kruidenpreparaat in de vorm van een drankje. Niet zo lekker als de beertjes voor kinderen -laat dat duidelijk zijn- maar wel net zo goed voor je immuunsysteem en weerstand. En wij worden niet voor niets volwassen genoemd hè, dit kunnen wij wel aan. In één flesje siroop (je neemt dagelijks een eetlepel) zit het extract van 1000 vlierbessen. Het heeft een sterke smaak en daar moet je een beetje van moet houden…

Werkt Sambucol als vitamine voor kinderen?

Mijn kinderen zijn niet zo vaak ziek. Of dat dat nu aan Sambucol te danken is durf ik nog niet met zekerheid te zeggen, aangezien ze het pas een aantal weken gebruiken. Maar kwaad zal het zeker niet kunnen en aangezien ze het zo lekker vinden blijven wij hier mooi mee doorgaan. In ieder geval zolang de R in de maand zit 😉 .

Gebruik jij ook vitamine voor je kinderen in de wintermaanden? Welke vitamine?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven