Samen werken aan hetzelfde doel

Twee Webshops met een gezamenlijk doel: Aanvullend onderwijs in ontwikkelingslanden

Webshops Big Bellies en Hip & Blizz verkopen online totaal verschillende producten, maar hun bedrijfsmissie is identiek. Geen winst als prioriteit, maar het bijdragen aan een beter bestaan van mensen. Hun motto: ‘alles waar je energie in stopt groeit’. Naast het steunen van verschillende goede doelen is nu ook besloten om op eigen, creatieve wijze de Stichting Proniños te steunen.

Stichting Proniños helpt kinderen aan een betere toekomst

Stichting Proniños is in het leven geroepen om kinderen in ontwikkelingslanden, naast het reguliere lesprogramma, extra scholing te bieden. Er is een speciaal lesprogramma geschreven rond een viertal belangrijke mondiale thema’s dat kinderen een solide basis biedt voor een betere toekomst. “Het is belangrijk sponsors te vinden en fondsen te werven voor het aanschaffen van lesmateriaal, het trainen van plaatselijke leraren en het betalen van hun salaris om zo de aanvullende scholing mogelijk te maken”, aldus oprichtster Katja Visser.

Tweedehands positiekleding voor het goede doel

Moeders leveren hun gedragen, maar nog goed uitziende positiekleding in en zwangere vrouwen kunnen duurzaam shoppen voor het goede doel. De positiekleding wordt verkocht via www.bigbellies.nl. 60% van de opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting. Hipandblizz.nl levert al geruime tijd haar bijdrage door 10% van de winst te doneren aan Stichting Proniños.

Yvonne en Silvia steunen hiernaast nog meer mooie initiatieven die zij een warm hart toedragen.

Duurzaam en Fair Trade gaan hand in hand

Yvonne Roeterdink van Hip & Blizz verkoopt unieke en handgemaakte kraamcadeaus en streeft ernaar met Fair Trade materialen en producten te werken. Silvia Schakel van Big Bellies verkoopt tweedehands positiekleding. Hergebruik is immers de kortste weg naar duurzaamheid. Beiden zijn moeder en woonachtig in Houten. Ze richten zich op dezelfde doelgroep, zijn creatief en willen graag delen. “Stichting Proniños spreekt ons aan. Alle betrokkenen zetten zich belangeloos in en werken keihard aan een betere toekomst voor deze kinderen. Een prachtig streven waar we graag ons steentje aan bijdragen”, aldus Yvonne en Silvia.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven