Sandaaltjes voor mooi zomerweer

Heerlijk, de eerste zonnestralen zijn geweest en daarmee voel ik me alweer volop verwend. Het lijkt er dan op alsof dat de zomer al begonnen is. Ik heb mijn sandaaltjes zelfs al gedragen! Het fijnste moment van het jaar vind ik dat. Als de winterschoenen en laarzen weer de kast in kunnen en de sandaaltjes en slippers tevoorschijn getoverd kunnen worden.

sandaaltjes_Lascarpa

We hebben een aantal musthave slippers en sandalettes voor deze zomer op een rijtje gezet voor jullie. Lekker met je blote voeten, je tenen mooi gelakt. Leuk voor onder je jurkje of super stoer onder je spijkerbroek. Een van mijn favorieten is trouwens een maxidress met mooie sandaaltjes eronder. En dan kies ik zelf voor platte sandaaltjes voor een èchte hippie outfit, waarbij de jurk tot net boven de grond komt. I love it!

Hoe draag jij je sandaaltjes ?

Casual, chic, elegant of lekker makkelijk? Plat of met hak? Deze leuke slippertjes en sandalettes hebben we gespot bij LaScarpa.nl. Favoriet hier op de redactie is het sandaaltje met het hielbandje;-). Of toch….die….dat wordt lastig kiezen. Zorg, voordat het echte zomerse weer losbarst, dat jij ze alvast in je kast hebt staan en liefst nog dat je kan kiezen 😉 , zoals een èchte fashionista betaamd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven