Sandwich dameskleding: new arrivals 2014

Sandwich is kleding die je dagelijks draagt én je verrast door de bijzondere details. Niet alleen de overall look is mooi, ook aan de kleinste details is speciale aandacht besteed.

New arrivals spring 2014

De lente is het mooiste seizoen van het jaar. De natuur staat in volle bloei. Bloemen en planten bloeien en groeien. De nieuwe springcollectie van Sandwich is hierop gebaseerd en geeft het nieuwe leven in de lente weer. De kleuren, de diverse prints en geraffineerde details zijn tot bloei gekomen in het design. Ze inspireren om te genieten van de natuur.

Zonnige prints

De springcollectie van Sandwich gaat over lichte lagen. Luchtige kleurpaletten. Zonnige accenten en botanische prints. Heldere bloemen en hemelse beelden zijn zowel digitaal als in zeefdruk geprint. Placement prints waar overheen geverfd is, geven een handgemaakt vintage gevoel. Alle prints zijn mooi uitgebalanceerd.

Must-have

De marble print dress valt op in deze collectie van Sandwich. De eclectische print straalt natuurlijke warmte uit en de zachte stof valt soepel. Combineer deze must-have met het charcoal jasje, dat eruit springt door de handgemaakte kanten finish.

Bij Sandwich is de lente in volle bloei!!

In de webshop van Nummer Zestien shop je deze prachtige collectie Sandwich dameskleding eenvoudig online.

 

 

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven