Schat, ik heb hoofdpijn….

Gewoon volhouden dames! Wel of geen hoofdpijn, denk aan je leeftijd, èn aan die van je man! Of dat je nu wel of geen hoofdpijn hebt, deze smoes kan levensverlengend werken.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat bij de kraagtrap, een Afrikaanse vogel, overduidelijk gesteld kan worden dat hij vroeg sterft als hij zijn voortplantingsdrift volgt. Hoe meer vrouwtjes hij lokt en hoe vaker hij zichzelf laat gelden, des te kleiner is de kans dat hem een lang leven beschoren is. Of dat dit bij de mens in zijn algemeenheid, en de man in het bijzonder, ook geldt, dat zou onderzoek eventueel moeten uitwijzen.

Uit onderzoeken blijkt nu wel dat vrouwen gemiddeld langer leven dan mannen, maar of dat dat te maken heeft met de voorplantingsdrift van de man, dat is nog niet met zekerheid te zeggen. Maar wil je het zekere voor het onzekere nemen, dan zou ik bij de hoofdpijn blijven… en mocht manlief erover klagen dat je wel erg vaak hoofdpijn hebt…. dan kan je hem altijd nog melden dat hij zijn leeftijd aan jou te danken heeft, haha.

Over de auteur

1 gedachte over “Schat, ik heb hoofdpijn….”

  1. Dan wil ik hierbij alle vrouwen wel even waarschuwen, dat ze wel de goede smoes gebruiken. Zeg dan wel dat je zware hoofdpijn hebt of nog beter migraine . Een goed potje sex maakt namelijk een pijnstillend middel aan genaamd endorfine wat uitstekend tegen lichte hoofdpijn helpt. Pas dus op dames!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven