Schoencadeautjes top 10 voor hulpsinterklazen die nog inspiratie zoeken

Vol verwachting klopt ons hart… En ook de bloeddruk van jouw kinderen zal de komende tijd weer de pan uit rijzen. De feestdagen: als je wat ouder wordt kan het zijn dat ze wat minder feestelijk voor je worden, en wat meer voelen als een verplichting. Maar als je nog jong bent is het natuurlijk gewoon een groot feest. Al helemaal als je nog jong genoeg bent om in de Goedheiligman te geloven. We hebben de 10 leukste schoencadeautjes vast voor je op een rijtje gezet. Laat je lekker inspireren, zo wordt de decembermaand een feestmaand voor je kids, en voor jou iets minder hectisch.

Oja… psssttt… vergeet vooral niet om dit blog helemaal te checken! Onderin hebben we namelijk een superdrop … uhhh… tip staan.

Wie de schoen past mag hem zetten

Worden de schoenen bij jullie iedere avond gezet, of slaan jullie ook wel eens een avondje over? Hoewel de Sinterklaas traditie aan alle kanten wordt bijgeschaafd blijft het zetten van de schoen een belangrijk onderdeel. En nóg belangrijker… het legen van die schoen natuurlijk! Wordt jouw kindje juist heel onrustig van dat schoenen zetten? Kan je dochter niet slapen of klimt zoonlief ’s nachts uit bed om te checken of Sint en Piet al zijn geweest? Dan heb je misschien iets aan deze anti-stress tips voor de Sint periode.

Gelukkig is het zetten van hun schoentje voor de meeste kindjes niets dan feest. In tegenstelling tot voor ‘Sint’, die door weer en wind op zoek moet naar schoencadeautjes. Wij maken het al die hulpsinterklazen makkelijk en hebben de 10 leukste schoencadeautjes vast voor je op een rijtje gezet! Niet noodzakelijk in een volgorde van leuk-belangrijk-mooi-of-wat-dan-ook!

Schoencadeautjes top 10

schoencadeautjes top 10, mama rapport

Het hele jaar door worden jouw kids beoordeeld. Nu wordt het tijd om de rollen om te draaien! Met dit Mama Rapport van Gezinnig mogen je kids eindelijk eens hun ongezouten mening geven over papa, mama, opa of oma. Zijn de kids meteen even zoet.

schoencadeautjes top 10

Is je kind al dol op spelletjes maar zijn de handjes er eigenlijk nog te klein voor? Niks zo gezellig als een kaartavondje met het hele gezin op een winterse avond. Of wat dacht je van bij opa en oma? Een stoel om je speelkaarten op te leggen is nu niet meer nodig. Met deze superleuke kaartenhouder voor kinderhandjes van Psikhouvanjou hoef je nooit meer bang te zijn voor ouders die in je kaarten kijken. Potje pesten, dan maar?

schoencadeautjes top 10, sip 'n sound

Slimme ouders gaan niet alleen voor leuke schoencadeautjes. Die papa’s en mama’s zorgen er namelijk ook voor dat er af en toe wat in de schoen gestopt wordt waar ze zelf ook wat aan hebben. Zoals dit rietje met geluidseffecten van Sip ’n Sound. Wat je daar als ouder aan hebt? Daar kom je vanzelf achter als je kind een moeilijke drinker is. Want een glas melk wordt opeens een stuk lekkerder onder het genot van koeien (of auto) geluiden!

top 10 schoencadeautjes, oorbellen

Welk meisje is er nu niet dol op oorbelletjes? En op cupcakes, of lieveheersbeestjes of schattige vosjes bovendien. Een gouden (of eigenlijk echt zilveren) combi dus, deze oorbelletjes. En ook nog eens een ideaal schoencadeautje met zulke kleine prijsjes. Of je nu een kleine ballet fan in huis hebt, of je mini me helemaal dol is op kleine hondjes: er zijn wel heel veel verschillende zilveren oorbelletjes voor meisjes online te vinden webshop van Kaya sieraden.

schoencadeautjes top 10, donut portemonnee

Wie van cupcakes houdt, lust vast ook een donut op zijn tijd. Deze portemonnee heeft niet alleen de vorm, maar ook de geur van een donut! Nooit meer last van (zak)geld dat stinkt dus.

De Schoencadeautjes Top 5

Het wordt spannend, we hebben er al 5 gehad inmiddels! Welke schoencadeautjes vallen bij jouw kind in de smaak?

schoencadeautjes top 10

Wij hebben ze al eens getest en raamtekeningen gemaakt. We kunnen ze zeker aanbevelen: raamstiften! Je maakt heel makkelijk de mooiste kunstwerken op de ramen – en mama wast het er net zo gemakkelijk weer af. Dit keer hebben we een leuk setje gekleurde raamstiften gevonden!

schoencadeautjes rode haarspeldjes

Haarspeldjes die niet uit je haren glijden. Want glijden doen we waarschijnlijk al genoeg in de winter! Dat zijn nog eens praktische maar ook hele mooie schoencadeautjes! Voor meisjes met veel haar, maar ook voor baby’s met nog maar een klein plukje haar 😉 . Ga voor een mooie rode variant om in de Sinterklaas sferen te blijven, of kies een ander opvallend kleurtje. Er zijn ook hele aparte vormen te verkrijgen dus ga er maar even voor zitten.

mondharmonica schoencadeautjes

Is je kindje niet muzikaal aangelegd? Dat kán een kwestie van meer oefenen zijn 😉 . Een hoop speelplezier zal dat sowieso opleveren. Deze mondharmonica is speciaal gemaakt voor kinderhandjes en -mondjes.

de kleine huispiet schoencadeautjes top 10

Ben je bang dat Sint niet genoeg info over jouw kind in het grote boek heeft staan, ga dan voor de kleine huispiet. Deze ‘verkenner’ woont bij je thuis, en brengt iedere avond verslag uit aan de Sint. Maar ’s morgens is ‘ie er weer! Misschien niet echt in de prijscategorie van een schoencadeautje, maar wel gegarandeerd weken plezier in huis, jaar in, jaar uit. Je hoeft er trouwens niet op te rekenen dat hij in je schoen blijft zitten, want de kleine huispiet is nogal nieuwsgierig aangelegd…

schoencadeautjes top tien pietenpak

Wij zetten hem dit jaar op een ere plaats in onze schoencadeautjes top 10: het pietenpak! Dan kan je namelijk helemaal zelf bepalen welke kleur piet krijgt. Leg zwartepietendiscussies naast je neer en laat je kind zien dat iedereen Piet kan worden! Al moet er misschien eerst een Pietendiploma gehaald worden…

schoencadeautjes top 10

Besteld! Maar dan?

Psst… hebben wij even een Supertip! Heb je de schoencadeautjes besteld? En eventuele grotere cadeaus voor 5 December zelf, of voor de feestdagen? Hartstikke goed… maar dan!

Zul je net zien dat die postbode weer komt als jij op kantoor zit. En de volgende dag weer! Op een of andere manier heeft de Sint er geen rekening mee gehouden dat er ook gewerkt moet worden om al die cadeautjes te kunnen betalen 😉 .

Of als het hele gezin thuis is: daar gaat je geheime missie! Want ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar hier vliegen de kinderen naar de deur als de bel gaat. Iets stiekem aannemen? No way!

DROP (nee, niet het snoep) zorgt ervoor dat je je daar niet druk over hoeft te maken. Je laat je pakketten allemaal bij hun drop-punt ‘afdroppen en verzamelen’ en laat de pakketjes bij je thuis bezorgen wanneer jou dat uit komt. Ook op zondag! Je hoeft nog steeds de deur niet uit. Wat een fantastische service! Nu alleen nog in Amsterdam, maar als we er nu allemaal goed gebruik van maken….

Dit vind je denk ik ook leuk:

Gebruikte afbeelding van Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven