Schoencadeautjes tot 2 euro om het enigszins betaalbaar te houden

Jawel, het is weer zover. Sinterklaas is in het land, het Sinterklaasjournaal is volop in het nieuws én de schoentjes worden weer gezet. Dat betekent voor ouders dat de tijd van gezelligheid, drukte, geheimzinnigheid én het zoeken naar schoencadeautjes is aangebroken. Om het betaalbaar te houden tippen we deze keer graag de schoencadeautjes tot 2 euro voor je.

ps… bij de HEMA geven ze nu ook 15% korting, dat betekent nóg goedkoper shoppen!

Schoen zetten en schoencadeautjes tot 2 euro

Over het zetten van de schoen voor Sinterklaas en de leukste schoencadeautjes kunnen we altijd wel schrijven. Want hoe vaak gaan we de schoen zetten en welke inspiratie hebben we zelf nog om onze kindjes een plezier mee te doen?

De meningen van onze lezeressen lopen hier nogal over uiteen. Mogen je kinderen iedere week hun schoentje zetten en de schoencadeautjes in ontvangst nemen, of zetten ze bij jullie thuis iedere dag de schoen?

Afhankelijk daarvan zoek je misschien ook wel echt betaalbare schoencadeautjes tot 2 euro. Want uiteraard hoeft er niet iedere dag een cadeautje in de schoen te zitten, maar als hij dagelijks -met tekening- gezet wordt, dan is het toch leuk als er ook zo nu en dan een kleinigheidje in zit.

Betaalbare en leuke schoencadeautjes

We geven je dan ook graag wat inspiratie over betaalbare schoencadeautjes tot 2 euro. Zo blijft het ook leuk voor de portemonnee!

Afhankelijk van hoe oud je kinderen zijn hebben ze andere verwachtingen van een schoencadeautje, maar voor ieder kind is er tot 2 euro wel iets te vinden. Wij zetten de ideeën dan ook -door elkaar- hieronder voor je op een rijtje.

Onderstaande schoencadeautjes komen allemaal bij de HEMA vandaan.

Heeft je kind al een sleutel bij zich?

Dat kan dan een sleutel zijn van het huis, maar ook gewoon een fietssleutel. Leuke schoencadeautjes tot 2 euro zijn dan bijvoorbeeld:

Knutselen en tekenen met schoencadeautjes tot 2 euro

Juist om te knutselen en tekenen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat denk je bijvoorbeeld van leuke stickers om te gebruiken? Onderstaande met de wiebeloogjes zijn héél breed inzetbaar 😉 .

Tip: als je bepaalde cadeautjes deelt kan je ze in 2 keer in de schoen geven. Denk bijvoorbeeld aan een toverstiftenset zoals hieronder, of een stempelsetje.

Bij de toverstiften kan je heel simpel de set in tweeën delen en inpakken en bij de stempelset kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om het stempelkussen apart te geven.

Kleine leuke spelletjes om als schoencadeautje te geven

Een van de spelletjes die wij vroeger eindeloos speelden zie je hieronder. Volgens mij hadden we toen alleen geen kikkertjes, maar het idee was hetzelfde. Superleuk en past uitstekend tussen de schoencadeautjes tot 2 euro, want het kost maar € 1,50.

Daarnaast is het ook nog eens geschikt voor kinderen van alle leeftijden. De kleintjes vinden dit machtig om mee te spelen, maar ook grotere kinderen vinden dit leuk om te doen. Sterker nog: ik denk dat het zomaar een spelletje voor mijn puber en zijn vrienden kan zijn als ze aan het chillen zijn.

Nog meer leuk blijvend ‘ouderwets’ speelgoed vind je hieronder. Zo’n tol is ook reuze betaalbaar, lekker duurzaam cadeautje van hout en daarnaast ook nog eens gewoon leuk. Misschien niet om de hele dag mee te spelen, maar toch zeker wel om er zo nu en dan even bij te pakken.

En wat dacht je van dit prachtige dieren kleurboek? Staat garant voor uren teken- en kleurplezier toch?

Zo zie je maar, schoencadeautjes tot 2 euro kunnen prima voor vermaak zorgen.

Schoencadeautjes tot 2 euro op het gebied van persoonlijke verzorging en (kinder) make up

Iets oudere meisjes kan je verrassen met wat heerlijke persoonlijke verzorgings spulletjes of kinder make up.

Ook deze kan je met gemak als schoencadeautjes tot 2 euro aanschaffen. Zeker als je mijn tip van hierboven gebruikt. Onderstaande setje met handcrème kan je zo verdelen over 3 schoencadeautjes bijvoorbeeld! Ben je zelfs nog veel goedkoper uit.

Fijne schoencadeautjes voor persoonlijke verozrging vind je hier

Zeker weten dit zelfs nog een super leuk cadeau voor een 13 jarige meid zou zijn!

Wat voor schoencadeautjes kan je kopen tot 2 euro

Zoals je hierboven ziet is de variatie van schoencadeatjes tot 2 euro nog best behoorlijk. Maar los van bovenstaande zijn er natuurlijk nog veel meer ideeën en tips voor goedkope en betaalbare schoencadeautjes.

Hieronder nog wat meer tips voor schoencadeautjes tot 2 euro:

  • verzorgingsproducten zoals crèmepjes en lotions
  • een paar sokken
  • lekkere chocolademunten
  • een pakje fristi voor de kleintjes
  • een handjevol pepernoten
  • kleine spelletjes zoals het kikkerspel hierboven
  • een kleine puzzel
  • verf
  • wat snoepgoed of gewoon een simpel schuimpje
  • een mooi gedicht teruggeven vanuit Sint

Het belangrijkste is om te weten dat het gaat om het gebaar en de gezelligheid (het mysterieuze) er omheen. Dat is waar Sinterklaas om draait. En ja, onze kinderen worden allemaal blij van het zetten van de schoen. Ook het zingen, de schoen vullen en maken van een mooie tekening hoort erbij.

Wat er echter niet bij hoeft te horen zijn de peperdure schoencadeautjes die we tegenwoordig wel vaker zien, tot 2 euro kan je ook nog genoeg leuks vinden!

Wil je wel wat meer uitgeven dan is het wellicht leuk om een kinderboeken abonnement te geven waar je kinderen iedere maand weer plezier van hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven