Seks in de cockpit of een op wraak beluste ex van de stewardess?

Over seks in de cockpit, de seksstewardess, fantasieën die bevestigd worden en een op wraak beluste ex. Het is zo ongeveer het belangrijkste nieuws van deze dagen, of op zijn minst een gedeelde 1e plek met de horrorclowns! Persoonlijk moest ik er wel om lachen, en ik had mijn pen dan ook al klaar liggen om er een stuk over te schrijven. Totdat ik hoorde dat iemand die ik ken, haar weer kent. En dan wordt het toch weer anders. Voor mij tenminste. Het komt dichterbij. Voor jullie waarschijnlijk niet, en jullie willen ongetwijfeld het ‘naadje’ van de kous weten.

Vandaar ook dat ik een ongepubliceerd blog publiceer van diegene die ik ken die op haar beurt de seksstewardess weer kent. Of zoiets. Volg je me nog?

seksstewardess

De seksstewardess, hoe zit het nu echt?

Laat die stewardess met rust! Al enkele dagen is Nederland in de ban van de overspelige stewardess, inmiddels bekend als de ‘seksstewardess’. Zij had wat avontuurtjes met piloten, of fantaseerde hierover, en beschreef dit in haar digitale dagboek. De man van de stewardess, met wie ze in scheiding ligt, kreeg dit dagboek te pakken en heeft nu passages openbaar gemaakt. Om, zoals hij zelf beweert, als klokkenluider misstanden in de vliegbranche aan het licht te brengen. Of misschien gewoon om zijn ex een oor aan te naaien. Wie zal het zeggen?

Een sappig verhaal, en normaal gesproken zou ik de eerste zijn om hiervan te smullen en dit verhaal te delen op allerlei sociale platforms. Ware het niet dat ik de betrokkenen ken. En dan wordt zo’n verhaal ineens heel anders. Heel treurig, vooral.

Talk of the town

Inmiddels is uitgelekt waar de stewardess woont en in een kleine gemeenschap wordt de vinger al snel gewezen. En is dit bij de bakker het gesprek van de dag. Natuurlijk, er gebeurt niet zo veel in ons dorp, en dit lijkt een heuse soapserie!

Maar mensen, voordat je oordeelt en dit verhaal verder deelt, denk alsjeblieft eens aan de betrokken kinderen. Vier kinderen in de puberleeftijd worden nu, ongevraagd, geconfronteerd met het seksleven van hun ouders. Waar ook nog het hele land over praat. Hoe zouden die kinderen zich voelen? Hoe voel je je als je vader met citaten uit je moeders seksdagboek naar de media stapt? Dan wordt je veilige basis toch in één klap weggeslagen?

Seks in de cockpit haast onmogelijk

En dat niet alleen, waar hebben we het over!! We vallen massaal over de passage van seks in de cockpit. Nee, dat is geen fijn idee als je als passagier in een vliegtuig zit. Maar is het wel waar? Volgens de meeste stewardessen, waaronder de stewardess van Vrouw, is seks in de cockpit niet eens mogelijk. Dus waar hebben we het over?

Een paar jaar geleden smulden we van vijftig tinten grijs, de dagboeken van de minnares worden stukgelezen we kijken massaal naar Bobbi Eden en Kim Holland. En dit kan allemaal niet? Wat als deze dame gewoon een bestseller wilde schrijven, misschien als reserve voor de oude dag, als alleenstaande moeder? En dacht dat ze een gat in de markt had gevonden?

Denk aan de kinderen!

Zo’n verhaal ligt altijd gecompliceerder dan in de media wordt voorgespiegeld. Zo ook in dit geval. Het enige wat deze man heeft bereikt is dat zijn kinderen voor altijd beschadigd zijn, dat de naam van de vliegmaatschappij door het slijk wordt gehaald en dat veel Nederlanders nooit meer zonder bijgedachten naar een stewardess kunnen kijken.

Laat de stewardess en haar gezin alsjeblieft met rust, zodat ze dit achter gesloten deuren zo goed mogelijk op kunnen lossen. En denk aan die arme kinderen!

De reden waarom ik zelf bovenmatig geïnteresseerd ben in dit onderwerp is omdat mijn vader piloot is. Of beter gezegd… was… want hij is al even met pensioen. Ik heb dan door de jaren heen ook heel wat verhalen gehoord over het pilotenleven, ook al is hij niet zo’n verteller. Alleen het onderwerp ‘seks in de cockpit’ is nooit ter sprake gekomen 😉 . Beetje lastig ook, want hij was straaljagerpiloot. Toch een iets andere tak van sport. Maar vliegen -en alles wat daarmee te maken heeft- heeft daardoor wel mijn onverdeelde aandacht.

En uiteraard moet ik bekennen dat ook ik niet vies ben van verhalen waar je een blosje van op je wangen krijgt, zoals het verhaal van deze seksstewardess. Je bent toch geneigd om je een beetje door je fantasieën mee te laten slepen, nietwaar?

Maar die kinderen… je zal het maar voor je kiezen krijgen. Eenieder van ons kan zich nog wel herinneren dat je vroeger he-le-maal niets van het seksleven van je ouders wilde weten. En nu waarschijnlijk nog niet 😉 . Laat staan dat het breed uitgemeten in de krant staat.

Andere artikelen die interessant zijn om te lezen vind je hier:

Gebruikte afbeelding via Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven