Je seksleven verbeteren met de 5 béste tips ever… peanuts!

Als moeder heb je een heleboel ballen in de lucht te houden. Grote kans dat als ik je nu vraag om er drie te bedenken, dat “seksleven” er nog niet eens tussen zit. Misschien gaat dat ook wel super en heb je totaal niets te klagen, helemaal mooi! Maar gaat het niet zo super, dan kan je je seksleven verbeteren met onderstaande tips.

Zelf heb ik nu geen relatie, maar ik vind seks heel erg belangrijk voor mezelf. Ik vind het fijn, krijg er energie van en voel me er vrouwelijker door. Het komt echt mijn werk én het moederschap ten goede. Momenteel heb ik een vaste seksrelatie van ongeveer een half jaar, en we zien elkaar een paar nachten per week (en regelmatig leggen we onze agenda’s naast elkaar en spreken we stiekem tijdens kantooruren af). Hier een artikel over hoe ik mijn seksleven spannend houd!

Je seksleven verbeteren is een eitje met deze 5 tips

Je seksleven verbeteren gaat niet vanzelf natuurlijk. Daar moet je wel wat voor doen. Of laten, dat kan ook 😉 .

seksleven verbeteren

Romantiek up

Verras je partner eens. Het hele huis ligt nu eenmaal vol met speelgoed en spullen voor de kinderen, maar grote kans dat de schade nog enigszins beperkt is in de slaapkamer. Ruim de slaapkamer op, strooi wat rozenbladjes over en naar het bed en zet kaarsjes neer. Vul dat aan met een flesje massageolie, zorg voor een fijn muziekje en eventueel een glaasje wijn of champagne. En misschien zelfs wat speelgoed voor jullie zelf erbij ;). Gewoon zoals in een film. In de startblokken? Klaar! De kinderen gaan toch echt een keer slapen. Skip desnoods een paar uur die nacht en neem morgen een extra kopje koffie op je werk, dat komt echt vanzelf weer goed. Moe was je anders ook wel, toch?

Probeer eens wat nieuws!

Ja ja, dat missionaris standje kennen we nu wel… en de cowgirl hoort ook bij het standaardrepertoire. Of misschien hebben jullie een ander standaardrepertoire. Anyways, doorbreek het eens! Misschien dat jullie vroeger wel meer experimenteerde met verschillende standjes, waarom of wanneer is dat eigenlijk gestopt? Tijd om je seksleven te verbeteren!

Tip:Probeer dit kaartspel met allerlei standjes. Ook andere spannende cadeautjes zijn echte aanraders. Kies een leuk seksspeeltje/outfitje voor jezelf of partner en pak het leuk in. Ook nog leuk, samen porno kijken of naspelen.

Afwisselende locaties

Alleen seks in de slaapkamer voor het slapen gaan? Saai zeg! Waarom niet samen douchen, op de keukentafel, in het toilet bij een feestje of restaurant, op de wasmachine enzovoort. En overdag een keer een moment vinden is voor veel ouders ook heel wat anders! Op deze manier wordt je seksleven verbeteren nog leuk ook 😉 .

Stuur spicy berichtjes

Dit werkt voor mij echt heel erg goed om mijn seksleven meer swung te geven. Spicy berichtjes sturen als je aan het werk bent overdag (of om een andere reden elkaar niet kan zien op dat moment). Misschien een beetje ongemakkelijk om te doorbreken als jullie al 15 jaar samen zijn en al 10 jaar eigenlijk alleen smsen/appen over wie de kinderen waar haalt en of je nog boodschappen moet doen… maar thank me later.

Het is gewoonweg zonde van whatsapp. Stuur eens: “ik heb zoveel zin in je” of “ik vond het zo lekker met je gisteren”; of wees gerust wat explicieter. Vind je dit verwoorden te ongemakkelijk? Stuur eerst eens een (naakt)foto of filmpje van jezelf onder de douche. Ik zou wel even de ontvanger dubbel checken 😉 . Een gratis adviesje wat ik baseer op ervaring.

Geniet ervan!

Misschien een beetje een gekke tip, maar geniet eens echt bewust van de seks. Of van een zoen of aanraking. Van alles eigenlijk. Denk niet aan andere dingen op de momenten voor jullie samen. Misschien nog beter, denk overdag juist eens wat vaker aan seks! Het appen met je partner over seks helpt hier heel erg bij en je zal zien dat je toewerkt naar het moment.

Kun je hier al wat mee? Top! Maar de beste tip ever om je seksleven te verbeteren komt van Durex. En je doet het met je smartphone!

https://youtu.be/O925jNVmpOQ

Meer lezen?

Gebruikte afbeelding via Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven